Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Aydemir: MHP´nin ülkenin sigortası olduğunu açıkladı

Aydemir: MHP´nin ülkenin sigortası olduğunu açıkladı

MHP´nin bu ülkenin sigortası olduğunu söyleyen MHP Gönen İlçe Başkanı Erol Aydemir, Gönen´de 1. parti olacaklarını iddia etti.

MHP´nin bu ülkenin sigortası olduğunu söyleyen MHP Gönen İlçe Başkanı Erol Aydemir, Gönen´de 1. parti olacaklarını iddia etti.
Aydemir, ?MHP´nin Balıkesir´de 3 milletvekili çıkartması garanti, biz bıçak sırtında olan 4. vekilimizi sandıktan çıkartmak için çalışıyoruz.? diye konuştu.
Erken seçim süreciyle birlikte seçim çalışmalarını yeniden hız veren MHP Gönen İlçe Teşkilatı, köy ziyaretlerini sürdürürken, İlçe Başkanı Erol Aydemir´den 1 Kasım sonuçlarıyla ilgili iddialı açıklamalar geldi.
1 aylık seçim çalışmasında halkın kendilerine büyük teveccüh gösterdiğini söyleyen Aydemir, ?AK Parti dağılma sürecine girmiştir. Gönen´de MHP sandıktan birinci parti çıkacaktır. Biz, MHP olarak Balıkesir´de 3 milletvekilliğini garantiledik şu anda bıçak sırtında gördüğümüz 4. milletvekilimizi çıkartmak için çalışıyoruz? diye konuşurken, Tuğrul Türkeş´in AK Partiye katılmasının MHP´de oy kaybına neden olmayacağını ileri sürdü.
1 Kasım sonrası MHP´nin, HDP hariç meclise giren tüm partiler ile koalisyon yapmaya hazır olduğunu da kaydeden Aydemir, Cumhurbaşkanının, Başbakanın ve milletvekillerinin üzerine yemin ettiği anayasanın ilk dört maddesini kabul eden partilerle koalisyona hazır olduklarının mesajını tekrarlayıp ?MHP olarak bu ülkenin sigortasıyız.? dedi.
7 Haziran sonrası yeniden hortlayan terörün Türk Kürk kardeşliğini bozamayacağını da kaydeden Aydemir, ?Etle tırnak olduk. Bizi ayırmaya kimsenin gücü yetmez? açıklamasında bulundu.
Haber : Korkmaz Erdoğan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false