Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Aydemir, Atatürk Evi Balıkesir’e değer katıyor

Aydemir, Atatürk Evi Balıkesir’e değer katıyor

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, Karesi Belediyesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, Karesi Belediyesi’ni ziyaret etti. 
Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan tarafından konuk edilen Milletvekili Aydemir, Başkanlık Makamındaki ziyaret sona erdikten sonra Karesi Belediyesi tarafından tamamlanan ve yapımı devam eden yatırımları gezdi. 
İlk ziyareti Karesi Atatürk Evi’ne gerçekleştiren Milletvekili Mutlu Aydemir, ilçeye kazandırılan değer için teşekkür etti. Atatürk Evi’nin Balıkesir’e değer kattığını söyleyen Aydemir, “Şehrimize kazandırılan anlamı çok büyük, bu güzel nadide mekanda duygulanırken tarihimizle de övündük. Atatürk Evi’ne hatıra yazımızı bırakırken herkesin görüp ziyaret etmesini tavsiye ediyor, şehrimize kazandırılan bu değerli müzemizin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi. 
Başkan Orkan ve Milletvekili Aydemir daha sonra sırasıyla Karesi Millet Bahçesi, Karesi Kültür ve Sanat Evi, Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Ek Hizmet Binası ve 1. Sınıf Katı Atık Getirme Tesisi Şantiyesi’nde incelemelerde bulundu. 
Başkan Orkan’dan yatırımlar hakkında bilgiler alan Aydemir, Başkan Orkan’a teşekkür ederek, yapılan tüm başarılı çalışmaların yanında olduğunu belirterek her alanda takipçisi olduklarını dile getirdi. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı