Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Aydemir, Savaştepe yolunun 2022 yılında biteceğini açıkladı

Aydemir, Savaştepe yolunun 2022 yılında biteceğini açıkladı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Savaştepe’yi ziyaret edip vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Savaştepe’yi ziyaret edip vatandaşlarla buluştu. 

Savaştepe ilçesini ziyaret eden Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Savaştepe’deki yol yapım şantiyesini ve yapılan çalışmalardaki son durumu yerinde inceleyen Milletvekili Aydemir, “2018 yılındaki teşekkür ziyaretimizde söz verdiğimiz gibi Savaştepe yolunun büyük bölümünü tamamladık. 2022 yılında tamamını hizmete açacağız.” dedi. 

Savaştepe’de yapılan altyapı çalışmalarında da sona gelindiğini belirten Aydemir, “Altyapı çalışmalarında sona geldiğimiz doğalgazı Aralık ayı içerisinde hemşerilerimizin hizmetine sunuyor olmanın ve sözümüzü tutmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.” şeklinde konuştu. 

Savaştepe ziyaretinde Belediye Başkanı Turhan Şimşek ve AK Parti Savaştepe İlçe Teşkilatı mensuplarıyla da bir araya gelen Aydemir, 2023 hedefleri üzerine değerlendirmelerde bulunarak “Birliğimiz, dirliğimiz daim oldukça tüm hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz ve birlikte, el ele çok işlere imza atacağız inşallah.” dedi. 

Savaştepe Sarıbeyler Mahallesi’nde 5 dönem muhtarlık yapan Cevdet Cengiz’i de ziyaret eden Aydemir, Muhtar Cengiz’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ve özel olarak hazırlanan fotoğrafını hediye etti. 

Geçmişten günümüze hiç eskimeyen ve yerini kaybetmeyen, zarif desenlerle bezenen Geleneksel “Çıkrık ve Dimi Dokuma” Sanatı kapsamında, Sarıbeyler’de kilim dokuma tezgahında yün eğirip, dokuma inceliklerini öğrenen Aydemir, şunları söyledi: “Geleneksel sanatlarımızın gelenekten geleceğe aktarılmasını destekliyoruz. Böylesine değerli ve geçmişimize ışık tutan, geçmişimizden günümüze dek yaşayan sanatlarımızın var olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” 

Aydemir, Karapınar Mahallesi muhtarı Hüseyin Afacan, Eğerci Mahallesi Muhtarı Şakir Uysal ve Çamurlu Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kaya ve tüm mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunları dinleyip sohbet etti. 

Kısa bir süre önce rahatsızlanan ve tedavisi evinde devam eden oyma taş ustası Davut Karabulut ve Karapınar Mahallesi sakinlerinden hasta olan Muharrem Aydemir’i ziyaret eden milletvekili Aydemir, hasta vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ve özel olarak hazırlanan Cumhurbaşkanımızın fotoğrafı ile geçmiş olsun dileklerini iletti. 



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli