Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Aydın, futboluyla göz kamaştırıyor

Aydın, futboluyla göz kamaştırıyor

Balıkesir Süper Amatör Liginde oynayan Erdeksporda forma giyen başarılı oyunculardan 1993 doğumlu Aydın Eren, birçok takımın transfer listesine girmeyi başardı.

Balıkesir Süper Amatör Liginde oynayan Erdekspor`da forma giyen başarılı oyunculardan 1993 doğumlu Aydın Eren, birçok takımın transfer listesine girmeyi başardı. 
İyi futboluyla takımının en iyileri arasında yerini almaya gayret gösteren Aydın Eren, geçen yıl geldiği Erdekspor`da, 2011/2012 futbol sezonun dördüncü maçında Susurluk Belediyespor maçında sakatlanıp ardından başarılı bir şekilde menüsküs ameliyatı oldu.
Başarılı forvet oyuncusu, Erdekspor`un ilk devrede oynadığı, Altınova Belediyespor- Bigadiç Etibank-Sındırgı Belediyespor ve son olarak sakatlanıp çıktığı Susurluk Belediyespor`a attığı dört golle sezonu kapamak zorunda kaldı. Attığı bu dört golün yanı sıra sadece dört maçta sayısız asist yapmasıyla da dikkat çekti. Genç oyuncu, geçen yıl toplam 18 gol atarken, 40`a yakın asist yaptı.
Futbola 2005 yılında Erdek Belediyespor genç takımında başladığını belirten Aydın Eren, 2008`a kadar Erdek Belediyespor`la sayısız başarılara imza attıklarını hatırlattı.
İlk hocasının bugün Bandırmaspor Alt yapısının emanet edildiği son yılların başarılı genç takım hocalarından Ömer Faruk Ahlatlı olduğunu işaret eden Aydın Eren, 2009`da Balıkesirspor Paf takımına transfer olup burada halen Balıkesirspor`un teknik direktörlüğünü yürüten Mesut Dilsöz olduğunu vurguladı.
Ahlatlı ile Dilsöz hocalarının kendisinde büyük emekleri olduğunun inkar edilemez boyutta olduğunu yineleyen genç forvet, transfer olduğu Erdekspor`da 2011`den bu yana takımın başarısı için ter döktüğünü ifade etti.
Bu sene şanssız bir şekilde sakatlanıp, sezonu 4 maçla tamamlamak zorunda kalmasının kendisini üzdüğünü dile getiren genç forvet, 2011/2012 sezonunda takım olarak zoru başarıp Bölgesel Amatör Lige çıkma Play-Off maçlarına kalmayı amaçladıklarını, Erdek Belediye Başkanı, Erdekspor Kulüp yönetimi, teknik heyet ve arkadaşlarıyla bu yola inanarak çıktıklarını, futbol kariyerini profesyonel olarak sürdürebilmek adına çok çalışacağını yakın zamanda da bunu başaracağına inandığını söyledi. 
Kendisine verilen desteklere layık olacağını söyleyen genç forvet, hedefi büyük olan 2. lig kulüplerinden gelen teklifleri değerlendireceğini fakat önce Erdekspor`un başarısı için ter dökeceğini de sözlerine ekledi.
Tuncay ERTAN


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli