Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Aydınlıoğlu, Ümmüye teyzeyi kutladı

Aydınlıoğlu, Ümmüye teyzeyi kutladı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu bir TV kanalında yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmada ödül kazanan Hamamlı Köyünde yaşayan Ümmüye Teyzeyi ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu bir TV kanalında yayımlanan "Kim Milyoner Olmak İster" isimli yarışmada ödül kazanan Hamamlı Köyünde yaşayan Ümmüye Teyzeyi ziyaret etti.
Milletvekili Aydınlıoğlu`nun Hamamlı Köyüne yaptığı ziyarete AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Aydınlıoğlu, bir televizyon programında yayınlanan bilgi yarışmasında 30 bin lira kazanarak Türkiye`nin gündemine yerleşen Ümmiye Gürbüz`ü ikamet ettiği Hamamlı köyünde ziyaret edip, yarışmada gösterdiği başarıdan ve medeni cesaretinden dolayı kutladı.
Bölgemizin tanıtımında gösterdiği katkılarından dolayı Ümmiye Hanım`a teşekkürlerini ileten Milletvekili Aydınlıoğlu, daha sonra Hamamlı köyü muhtarı ve ihtiyar heyeti ile bir araya gelerek AK parti rozetlerini taktı.
Daha sonra Aşağıyapıcı ve Tatlısu köylerine giden milletvekili Ali Aydınlıoğlu ve AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, vatandaşların yaşadığı sorunları ilk ağızdan dinleyip not tuttu. Aydınlıoğlu, görüştüğü muhtarlara sorunların çözülmesi için elinden geleni yapacağını ve bunların takipçisi olacağı sözünü verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı