Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Aynı bina sakinlerinden bir haftada üç kişi öldü

Aynı bina sakinlerinden bir haftada üç kişi öldü

Bandırma ilçesinde, bir binada bir hafta içinde üç kişi Covid-19 hastalığından vefat etti.

Bandırma ilçesinde, bir binada bir hafta içinde üç kişi Covid-19 hastalığından vefat etti. 
Paşabayır Mahallesi’ndeki Erbay Apartmanı’nda bir hafta içinde DSP Bandırma Belediye Başkan Adayı Ömer Albayrak, eski ayakkabı ustalarından Gürcan Pak ve belediyede memur Hakkı Çaha'nın abisi Mustafa Çaha Covid-19 hastalığına yenik düşerek vefat ettiler. 
Dün gece vefat eden Gürcan Pak'ın oğlu Semih Pak, binada kiracı olarak Afrikalı öğrencilerin kaldığını belirterek, "Binada dezenfektan ile ilgili bir çalışma olup olmadığını bilmiyorum. 3 Kasım’da ateşlendi ve hastaneye kaldırıldı. 4 Kasım’da korona virüs testi pozitif çıktı ve hastaneye yatırıldı. Son iki gün durumu ağırlaşınca entübe edildi. Dün gece kalbi durdu ve kurtarılamadı. Bugün Balıkesir Devlet Hastanesi'nden cenazeyi teslim aldık. Korona tedbirlerini yeterli bulmuyorum. Ben burada yaşamıyorum. Babam 25 yıldır bu binada yaşıyordu. Bu binanın ilk kuşak sahipleri binayı terk ettiler. Daireler Afrika'dan gelen siyahî öğrencilere kiraya verilmeye başlandı. Burada çok fazla siyahi öğrenci barınıyor." dedi. 
Haber Merkezi



Yakup
21.11.2021 21:04:03
Allah rahmet eylesin. Afrikalı öğrencilerle ilgili meftanın yakınlarının söylediği sözleri acı ile söylenmiş diye düşünüyorum.

Anahtar Kelimeler: sakinlerinden haftada
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli