Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Aysan ailesinin acı günü

Aysan ailesinin acı günü

Erdek Belediyesi eski Başkanlarından Hüseyin Aysan´ın amcasının eşi, aynı zamanda, AK Parti Balıkesir eski Milletvekili Cemal Öztaylan´ın kayınvalidesi olan Sevinç Aysan (79) ikamet ettiği konutunda vefat etti.

Erdek Belediyesi eski Başkanlarından Hüseyin Aysan´ın amcasının eşi,
aynı zamanda, AK Parti Balıkesir eski Milletvekili Cemal Öztaylan´ın kayınvalidesi olan Sevinç Aysan (79) ikamet ettiği konutunda vefat etti.

Sevinç Aysan için Bandırma Haydarcavuş Camiinde cenaze töreni düzenledi. Cenaze törenine Bandırma Kaymakamı Günhan Yazan, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Bandırma Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sefa Uyar, Bandırma Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, CHP Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay, Erdek İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erdem Eren, 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Erdek Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Aysan ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Merhume Sevinç Aysan öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Bandırma Şehir Mezarlığına defnedildi. Merhumeye Allah´tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Aysan ailesinin günü
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli