Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Aysan, 8 Mart Kadınlar Gününü coşkuyla kutladı

Aysan, 8 Mart Kadınlar Gününü coşkuyla kutladı

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, Erdek merkez, Ocaklar, Karşıyaka Beldeleri ile köylerde ikamet eden kadınlara Agrigento Otelinde eğlence düzenledi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, Erdek merkez, Ocaklar, Karşıyaka Beldeleri ile köylerde ikamet eden kadınlara Agrigento Oteli`nde eğlence düzenledi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın davetiyle Agrigento Oteli büyük salonuna gelen kadın konukların bir kısmı, masa ve sandalye yetmezliğinden ötürü eğlenceyi ayakta izlemek zorunda kaldı.
1500 sandalye mevcuduna sahip büyük salonda, ayakta kalan kadınlarla birlikte toplam sayıları 2 bin civarında olan kadın davetli topluluğuna, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, belediye başkanlığı döneminde Erdek`e yaptığı hizmetleri anlatıp, bu hizmetlerin devamının Balıkesir Büyükşehir olmasıyla tüm Kapıdağ Yarımadasında devam edeceğini söyledi.               
Konuşmasında, Erdek`te 10 yıl süreyle belediye başkanlığı yapan CHP`nin Erdek Belediye Başkan adayına yüklenen Aysan, Sarı`nın 10 boyunca ilçeye sadece diskotek yaptığını hanımlara anlatıp, bu diskotek sayesinde belediyenin 12 milyon lira borca sokulduğunu açıkladı.
2009 yılında belediye başkanlığını kazandıklarını ancak belediye meclisinde ise azınlıkta kalındığını hatırlatan Aysan, meclisteki azınlıktan dolayı ilçeye yapılması istenen caminin uzun süre engellendiğini, Atatürkçü Düşünce Derneği Erdek Şubesinin belediyeden talep ettiği lokal yeri isteğinin bile uzun süre engellendiğini paylaştı.
Bu dönem AK Parti belediye meclis grubunun azınlıkta olmasından dolayı ilçeye yeterli hizmet yapamadığını anlatan Aysan, 30 Mart`tan sonra Kapıdağ Yarımadasına yeterli hizmetin gelebilmesi için Erdek Belediye Başkanlığı, belediye meclis üyeliği ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi seçimlerini bir bütün olarak kazanılmasının kaçınılmaz olduğunu belirtip hanımlardan tam destek istedi.
5 yıllık dönemini sunum eşliğinde anlattıktan sonra, gerçek Atatürkçülük ile gerçek milliyetçiliği birbirimizi sevmek ve sarılmak olarak açıklayan Aysan ve geceye katılan tüm konuklar 10. yıl Marşı eşliğinde ellerinde Türk Bayrakları ile büyük coşku yaşadılar.
Bundan böyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nün yıldönümünde bugün olduğu gibi gelecek yıllarda da eğlence tertip ederek bu etkinliği geleneksel hale getirmek istediğini söyleyen Aysan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanını Erdek`e davet ederek Doğalgaz sözünün sayın bakanımız tarafından verileceğini duyurdu.
Tekrar seçildiğinde Kapıdağ Yarımadasındaki köylerin ihtiyaçlarını tek tek çözeceğini söyleyen Aysan, 2014`ten sonra Erdek, Ocaklar, Karşıyaka ile Narlı, İlhan, Çakıl, Tatlısu, Çayağzı köyleri için hazırladığı projeleri sunum eşliğinde tanıttı.
Boş alanı olan tüm köylere spor kompleksi ile donatacaklarını dile getiren Aysan, sunum eşliğinde bu kez Erdek`teki çay bahçeleri başta olmak üzere çuğra sahil bandı ile büyük değişim yaşanacağının müjdesini verdi.
Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın sunumunu tamamlamasının ardından, sahne alan Pop Sanatçısı Rober Hatemo`nun söylediği şarkılarla bayanlar gönüllerince eğlendi.
Kadın katılımcılara, tatlı-pasta ikramları ve içecekler sunuldu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli