Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Aysan, Çakıl ve Karşıyakada seçmenlerle buluştu

Aysan, Çakıl ve Karşıyakada seçmenlerle buluştu

AK Parti adayı Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Cumartesi günü yüzlerce araçtan oluşan konvoy eşliğinde Çakıl Köyü ile Karşıyaka Beldesine gitti.

AK Parti adayı Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Cumartesi günü yüzlerce araçtan oluşan konvoy eşliğinde Çakıl Köyü ile Karşıyaka Beldesine gitti.
Erdek 18 Eylül İlçe Stadı çevresinde toplanan konvoya AK Partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Konvoy`un başında seçim otobüsüyle yola çıkan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, konvoy eşliğinde gittiği Çakıl Köyü ile Karşıyaka Beldesinde halkı selamlayıp konuştu.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`a destek veren partilileri tarafından oluşturulan araç konvoyu önce Erdek içinde tur attı. Daha sonra Karşıyaka Beldesi`ne gitmek üzere ilçeden ayrılan konvoy Düzler Mahallesi, Aşağıyapıcı Köyü, Çayağzı Köyü ve Kestanelik Köylerinden geçerek Çakıl Köyüne geldi. 
Aysan, Çakıl Köyünde
Çakıl Köyünde Köy Muhtarı Mustafa Geçiciler ile köy halkı tarafından çok sıcak karşılanan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, çıktığı seçim otobüsü üzerinden halka seslendi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, seçim otobüsünün üzerine AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, Karşıyaka Belediye Başkanı Kadir Gedik ile Çakıl Köyü Muhtarı Mustafa Geçiciler ile birlikte çıktı.
Çakıl Köyünü kendi evi gibi gördüğünü söyleyerek konuşmasına başlayan Aysan, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay`ın Kapıdağ`ın tüm köylerine İl Genel Meclis Üyesi olarak 10 yıl boyunca sayısız hizmetler getirdiğini anlattı.
Kendilerinin Çakıl halkına güvendiğini, Çakıl halkının da kendilerine güvendiğinden emin olduğunu ifade eden Aysan, her seçimde olduğu gibi 30 Mart`ta yapılacak seçimde de Çakıl halkının 30 Mart`ta sandıkları patlatmasını istedi.
Belediye Başkanı Aysan daha sonra Çakıl halkına seslenmek üzere mikrofonu Erdek İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay`a verdi.
Onay, İl Genel Meclis Üyesi olduğu 2004`ten bu yana köy muhtarı ile birlikte köye sayısız hizmetler getirme gayreti gösterdiğini, son 5 yılda ise Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın, köy halkına her konuda yardımcı olduğunu belirtti.
Köy meydanında toplanan kalabalığa bugün bulundukları köy meydanı olsun spor tesisi olsun birçok yatırımların kendilerinin eseri olduğunu hatırlattı.
Balıkesir`in Büyükşehir olması nedeniyle 30 Mart`tan itibaren artık İl Genel Meclis Üyelik görevinin kalkacağını belirten Onay, "İl Genel Meclis Üyesi olarak sizlere 10 yıl hizmet verdim, helal olsun" dedi. 
Onay`dan sonra konuşmasına devam eden Başkan Aysan, "Bizlere destek vermek üzere akşamın bu saatinde toplanarak iktidara yürüyüşümüzün ayak seslerini gösteren tüm Çakıl Köyü halkına teşekkür ediyorum. Sizleri gerçekten sevgi ve saygı ile selamlıyorum" dedi.
Aysan, meydanda kendisini dinleyen bayanlardan, balıkta olan eşlerini 30 Mart seçim günü köye getirmelerini istedi.
Aysan, Karşıyaka`da
Erdek Belediye Başkanı Aysan`ın, Çakıl Köyündeki konuşmasından sonra, AK Parti araç konvoyu Karşıyaka Beldesi`ne geçti.
Aysan, meydanda toplanan kalabalığın "Kapıdağ`ın Başkanı Hüseyin Aysan" sloganları eşliğinde konuşma yapmak üzere seçim otobüsü üzerine çıktı.
Hüseyin Aysan, seçim otobüsü üzerine yanına Karşıyaka Belediye Başkanı Kadir Gedik ile Erdek İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay`ı alarak çıktı.
Karşıyaka`da ilk konuşmayı 30 Mart`ta kapanacak Karşıyaka Belediyesi`nin Başkanı Kadir Gedik yaptı.
Gedik`in duygu yüklü geçen veda konuşmasında, 10 yıldan bu yana yürüttüğü belediye başkanlığı görevi süresince, kendisine oy veren vermeyen herkesin başkanı olmaya çalıştığını, bundan sonra AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapacağını anlattı.
10 yıllık belediye başkanlığı süresince kendisine destek veren vermeyen tüm Karşıyakalı hemşerilerine teşekkür eden Gedik, 30 Mart`taki seçimde AK Parti adayı Hüseyin Aysan`a destek verilmesini istedi.
Gedik`ten sonra söz alan AK Parti Erdek İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay, 2004 yılında da aynı kalabalık karşısına Kadir Gedik Başkanla birlikte çıktığını ve belde halkının kendilerini mahcup etmediğini hatırlattı.
Balıkesir`in Büyükşehir olması nedeniyle 30 Mart`tan sonra Karşıyaka`ya Erdek Belediyesi tarafından hizmet götürüleceğini işaret eden Onay, devam eden konuşmasında Kadir Gedik`i gönüllerin başkanı olarak ilan etti.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`da, Kadir Gedik başkanın Karşıyaka`ya 10 yıldır dar ve kısıtlı bütçeyle hizmet vermeye çalıştığını, Balıkesir Büyükşehir statüsü ile Erdek`in yeni mahallesi olan Karşıyaka`ya daha fazla bütçeyle hizmet getirileceğini dile getirdi.
Karşıyaka`ya ait projelerin sunumlarının geçtiğimiz günlerde belde halkına sunulduğunu kaydeden Aysan, 30 Mart`taki seçimi, Karşıyaka halkı ile gençlerinin geleceğini etkileyecek seçim olarak görülmesine vurgu yaptı.
Karşıyaka`nın çehresini değiştirmek istediklerinin altını çizen Aysan, 30 Mart`ta seçimi kazandıkları takdirde Karşıyaka Sahil düzenlemesi için hazırladığı projenin kesinlikle gerçekleşeceği sözünü verdi.
Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli