Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Aysan, CHP adayına yüklendi

Aysan, CHP adayına yüklendi

Başkan Aysan, 1999-2009 yılları arasında iktidar partilerinden belediye başkanlığı yapan CHP adayını, 10 yıllık sürede ilçeye neler kazandırdığını Erdek halkının yanı sıra gittiği beldeler ile köylerde anlatmaya davet etti.

Erdek Belediye Başkanı Aysan, "Kapıdağ ve Erdek halkı maceraya girmez" dedi.
Yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti`nin Erdek Belediye Başkan adayı Hüseyin Aysan, Perşembe günü akşamı partisinin Ercan Kafe önünde düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı döneminde verdiği hizmetleri anlattıktan sonra, 30 Mart`ta seçildiği gibi ikinci döneminde yapacağı hizmetleri sinevizyon eşliğinde açıkladı.
Seçim çalışmalarını, Mart 2009`da seçildiği belediye başkanlığı görevinden bugüne kadar yaptıklarının hesabını vermek üzere yürüttüğünü kaydeden Aysan, şimdi yine karşınızdayım diye konuştu.
Belediye başkanlık notunu Kapıdağ halkının vereceğini yineleyen Aysan, "Kötü söz sahibini bağlar" dedi.
Geçen dönem kendisini desteklemeyen başta belediye personeli olmak üzere kimseyle uğraşmadığını hatırlatan Aysan, Değirmenler Bölgesine 30 yıl sonra elektriğin kendi sayesinde girdiğini hatırlattı.
Çiftçiler için bu dönemde bent projesini olduğunu ifade eden Aysan, Devlet Hastanesi, Kapalıspor Salonu gibi yatırımların daha önceden yapılıp, kendi dönemine bırakılmaması gerektiğine dikkat çekti.                       
İlçenin dört bir tarafına götürülen hizmetlerin sunulmadan önce o bölge sakinleriyle istişarelerde bulunduktan sonra gerçekleştirildiğine değinen Aysan, "Bizler her yaz sezonu öncesi otel ve motel işletme sahipleri ile toplantılar düzenlerken, CHP adayını belediye başkanlığı yaptığı dönemde otel ve motelcilerle görüşmek yerine onları cezalandırmak üzere çöplerini bile toplamama cezası verdiğine vurgu yaptı.
Aysan, devamında şöyle konuştu: "Kızarandere Bölgemizde yapılmayan yol ve kaldırım kalmadı. Bu bölgemiz ilçe merkezinden uzak olmasından dolayı orada ikamet eden vatandaşlarımızın geliş-gidişlerine kolaylık sağlamak için bu hatta otobüs seferi koyduk. 5 yıl boyunca Erdek`te ve Paşaliman Adasında yakıp yıktığım tek bir yer gördünüz mü? duydunuz mu? Erdek ne istiyor biliyormusunuz? Erdek halkı, kendine hizmet edecek çalışkan, saygı değer belediye başkanı istiyor."
İşte! Hüseyin Aysan`ın açıklamalarından satır başları:
"Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanından söz aldım, Doğalgaz`ı Erdek`e getireceğim.
Bizler, seçim kampanyası boyunca Allah`a çok şükür yaptığımız hizmetlerimizi anlatmaya çalıştık. İktidar partilerinden 10 yıl boyunca belediye başkanlığı yapan CHP adayına yaptıklarını anlat diyorum, o ise hizmetlerini anlatacağı yerde bizlere hakaretten başka bir şey yapmıyor.
CHP adayı geçen seçim kampanyasında da bizlere ağza alınmayacak laflar söyledi, hakaretler etti. Belediye Başkanları hakaret etmez sadece ve sadece yaptıklarını anlatır.
Belediye Başkanlarının görevi, halkının hizmetkarı olarak çalışmak…çalışmak… çalışmaktır… Ben Kapıdağ Yarımadası ile Paşaliman Adası halkımın kulu kölesi olmaya hazırım.
30 Mart`ta genel seçim yok, yerel seçim yani belediye başkanlığı seçimi var. Çünkü ben şimdi belediye başkan adayıyım. Belediye başkanlığı ile ilgili konuları konuşalım ve anlatalım.
Kapıdağ Yarımadasını turizm açısından harekete geçirmek için yatırımlara ihtiyaç var. Turizmi bölgemize çekebilmemiz için projelerimizi Büyükşehir Belediye Başkan adayımız A. Edip Uğur beyle birlikte hazırladık.
Belediye meclis toplantılarında; Adalet Sarayına yer verelim dedik CHP Ret kaldırdı, Kapalı Pazar yeri yapalım dedik CHP Ret kaldırdı, Anaokuluna yer verelim dedik CHP Ret kaldırdı, Atatürkçü Düşünce Derneği`ne yer verelim dedik CHP yine Ret kaldırdı. Belediye meclisinde azınlıkta olduğumuz için, birçok yatırımı sizlere sunamadık.
30 Mart`ta, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Erdek Belediyesi ve Erdek Belediye Meclisini bir bütün olarak kazanmalıyız ki bu ve bunlar gibi birçok yatırımları sizlere sunabilelim.
Erdek büyüyor, Kapıdağ`ı ve adalar büyüyor. Erdek halkı artık daha büyük şehirlerde gördüğü hizmetlerin gelmesini istiyor.
Geçen seçimlerde olduğu gibi bu seçim öncesinde de şahsıma yönelik hakaret dolu laflar söyleniyor. Geçen dönemde bize yapılan hakaret dolu sözlerden dolayı cezalar ödedi, bu seçim sürecinde de aynı hakaretlere maruz kalıyorum. Seçimden sonra da konu elbette ki yargıya taşınacak.
Her gün sabaha karşı posterlerim yırtılıyor, o posterleri yırtarak halkın gönlündeki "Aysan" sevgisini nasıl silebilirsin?
10 yılda yaptığı tek şey bir diskotek olup, gittiğin Ocaklar`da, Karşıyaka`da ve köylerde bunu anlatsana.
İlk dönemimde Belediye Başkanlığında tecrübe kazandım. İkinci dönemim için arkadaşlarımızla, büyüklerimizle el ele verip gece-gündüz kapı kapı dolaşarak sadece ve sadece yaptıklarımızı anlattık ve anlatmaya devam ediyoruz. Başka bir şey anlatmaya hiç gerek yok. 
Kapıdağ Yarımadası`nı turizmin incisi yapmak zorundayız."
Aysan, konuşmasının ikinci bölümünde 2014-2019 arasında gerçekleştirmeyi düşündüğü projelerini seçmelerine sinevizyon eşliğinde sunduktan sonra, partisinin son büyük mitinginin davet edilen bir sanatçı eşliğinde 29 Mart Cumartesi günü Erdek Cumhuriyet Alanında yapılacağını bildirip tüm halkı katılmaya davet etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli