Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Aysan, Erdek Kapıdağ Turizmini anlatacak

Aysan, Erdek Kapıdağ Turizmini anlatacak

Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün düzenlediği Turizm Konulu panele Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan panelist olarak katılacak.

Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü`nün düzenlediği Turizm Konulu panele Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan panelist olarak katılacak.
İ7 Nisan 2013 günü Erdek Meslek Yüksek Okulunda " Erdek Kapıdağ Turizminin Bugünü ve Geleceği " konulu panel düzenleniyor.
Düzenlemesine karar verilen panel öncesi, Erdek Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sedat Yumuşak, Belediye Başkanı Aysan`ı makamında ziyaret etti.
Erdek Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yumuşak, Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü`nün 15 - 22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceği Turizm Haftası etkinliği kapsamında Erdek Meslek Yüksek Okulu`nda 17 Nisan günü gerçekleşecek turizm paneline belediye başkanını panelist olarak davet etti. 
Daveti kabul ettiği öğrenilen Belediye Başkanının, Erdek Meslek Yüksek Okulu`nda 17 Nisan`da gerçekleşecek "Erdek Kapıdağ Turizminin Bugünü ve Geleceği" konulu panelde görüşlerini aktarması bekleniyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı