Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Aysan halkla bayramlaştı

Aysan halkla bayramlaştı

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, belediye çalışanları ve halkla bayramlaştı. Bayramın 2. günü Cumartesi günü belediye başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma töreninde....

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, belediye çalışanları ve halkla bayramlaştı.
Bayramın 2. günü Cumartesi günü belediye başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma töreninde. Başkan Aysan, belediye çalışanları ile kendisini ziyarete gelen vatandaşların bayramını kutladı.
Aysan, kutlamaları makamında kabul etti
Kurban Bayramı kutlamaları nedeniyle, makamında vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Aysan`ın bayramlaşma töreni yaklaşık 2 saat sürdü. Bayramlaşmada 7`den 70`e halkın yoğun ilgisi vardı. Başkan Aysan, bayramlaşmaya gelen çocuklara bayram harçlığı yanında hepsine çikolata dağıttı.

Törende kısa bir açıklama yapan Aysan, "bayramlar dargınların barıştığı, yardımlaşmanın en üst düzeye taşındığı mübarek günlerdir. Halkımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için Erdek Belediyesi olarak tüm birimleriyle her türlü tedbirlerimizi aldık. Böyle mübarek günlerin, ilçemizde huzura, mutluluğa, birlik ve beraberliğe olumlu katkıda bulunmasını yüce mevladan diliyorum. Bu vesile ile hemşerilerimin Kurban Bayramı`nı kutluyorum" dedi.
Başkan, AK Parti`deki bayramlaşmaya katıldı
Belediyede düzenlenen bayramlaşma töreni bittikten sonra, AK Parti İlçe Başkanlığı`na geçen Belediye Başkanı`nı burada parti başkanı Ali Ertek ve yönetimi karşıladı. Aysan`ın partide bayramlaşması sürerken, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Cemal Öztaylan ile İsmail Özgün bayramlaşma törenine katılmak üzere parti binasına geldi. Her iki milletvekilinin partililerle tek tek el sıkışmasından sonra Öztaylan ve Özgün, Edincik`te düzenlenen bayramlaşmadan sonra Erdek`e geldiklerini söyleyip, uzun bir süredir kendilerini bekleyen partililerden önce özür dilendi, ardından kendilerini bekledikleri için teşekkür edildi. Partide ki bayramlaşma 2 saate yakın sürdükten sonra bitti.
Aysan, tüm kahvehaneleri dolaştı

Aysan`ın bayramlaşması, bayramın 3. günü Pazar günü kahvehaneleri dolaşmasıyla devam etti. İlçedeki tüm kahvehaneleri dolaşan Aysan, kahvehanelerde bulunan vatandaşların bayramını kutladı. Başkanın esnafla ve vatandaşlarla bayramlaşması akşam saati sularında sona erdi.   
Haber: Kemal Şekerci


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli