Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Aysan, Kastrinin sorunlarını dinledi

Aysan, Kastrinin sorunlarını dinledi

Belediye Başkanı Aysan, hafta başında Erdek-Bandırma karayolu arasında bulunan Askeri Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, özel işletilen motel tesisleri ile site sakinlerinin bulunduğu Erdek Kastri Bölgesini ziyaret edip, burada oturan vatandaşların...

Belediye Başkanı Aysan, hafta başında Erdek-Bandırma karayolu arasında bulunan Askeri Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, özel işletilen motel tesisleri ile site sakinlerinin bulunduğu Erdek Kastri Bölgesini ziyaret edip, burada oturan vatandaşların sorunlarını dinledi.
Beraberinde Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın ile birlikte bölgeyi gezen belediye başkanı Aysan, bölgede ikamet eden site sakinleri, otelciler ve vatandaşların sorunlarını dinleyip not tuttu. 
Zeytinli Mahallesi Kastri Bölgesinde Ali Egeli`ye ait işyerinde gerçekleşen toplantıda, Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın Kastri Bölgesi hakkında belediye başkanına brifing verdi.
Muhtar Aydın tarafından verilen brifingte; bölgeye çöp konteynırları konulmas, ara yolların sokak lambaları ile aydınlatılması, haşaratla mücadele, bölgenin kanalizasyonlarında bakım ve temizlik, denize inen ara yollara mıcır dökülmesi, sokak köpeklerinin rehabilite edilmesi ile deniz sahilinin temizlenmesi ve çevre düzenlemesi yapılması konularını dile getirdi.
Bölgenin sorunlarını büyük bir dikkatle dinleyen Başkan Aysan, sorunların çözümü için belediye olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyleyip bölgeden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli