Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Aysan: Küçükköyden mutlu döneceğimize inanıyoruz

Aysan: Küçükköyden mutlu döneceğimize inanıyoruz

Balıkesir Süper Futbol Liginin kalbi bu hafta Küçükköyde atacak. Ligin son haftasında Küçükköye lider olarak gidecek Erdekspor, maçı üç puanla kapattığı takdirde şampiyonluğu kucaklayarak, Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselecek.

Balıkesir Süper Futbol Ligi`nin kalbi bu hafta Küçükköy`de atacak. Ligin son haftasında Küçükköy`e lider olarak gidecek Erdekspor, maçı üç puanla kapattığı takdirde şampiyonluğu kucaklayarak, Bölgesel Amatör Lig`e (BAL) yükselecek. Kırmızı-beyazlı takımın puan yitirmesi durumunda ise şampiyonluğa Edremit Belediyespor ulaşacak. Bu zorlu karşılaşma ile ilgili olarak düşüncelerini açıklayan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, beklentilerini şöyle açıkladı:
"Erdekspor, bu yıl bizlere gerçekten de büyük mutluluklar yaşattı. Pazar günü, Küçükköyspor maçını kazanarak, hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Bu maçı, kalbinde fair-play ruhu taşıyan Erdekli futbolseverlerin izleyerek, hiçbir olaya karışmaksızın, takımımıza destek vereceklerine inanıyorum. Maçta ben de Erdekspor`lu genç kardeşlerimle birlikte olacağım."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli