Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Aysan, Ocaklar beldesinde

Aysan, Ocaklar beldesinde

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Ocaklar beldesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Ocaklar beldesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
30 Mart 2013 yerel seçimleriyle birlikte beldelikten mahalleye dönüşecek olan Ocaklar Beldesi`ni ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.
Başkan Aysan, bir araya geldiği vatandaşlara Büyükşehir olmanın getireceği avantajları anlatıp, kendisine yöneltilen soruları cevapladı.
30 Mart 2013`ten itibaren Balıkesir`in Büyükşehir olmasıyla tatil beldesinde yaşayan vatandaşların, yerel yönetim nimetlerinden daha fazla istifade edilebileceği bilgisi verdi.
Aysan konuşmasında "Ocaklar`da yaptığımız incelemeler ve ziyaretlerle beldenin ve vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde dinleyip yerinde görüyor çalışmalarımıza bu doğrultuda yön vererek hizmet vermeye devam ediyoruz. Verdiğimiz hizmetlerden dolayı vatandaşlarımızın memnun olması bizim için büyük mutluluk nedenidir." dedi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın, Ocaklar`a yaptığı ziyarete, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ile yönetim kurulu üyeleri ve partilileri eşlik etti.
Erdek AK Parti heyeti Ocaklar Belediyesi`nde
Belediye Başkanı Aysan`ın belde halkı ile buluşması sona erdikten sonra Ocaklar Belediyesi`ne giderek burada Belediye Başkanı Hüseyin Durak`ı makamında ziyaret ettiler.
Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak`la bir araya gelen Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ile AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ile yönetim kurulu üyeleri, bölgenin genel durumu ve sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduktan sonra toplantı sona erdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false