Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Aysan, projeleriyle konuşuyor

Aysan, projeleriyle konuşuyor

Erdek Belediye Başkanı aynı zamanda AK Partinin Belediye Başkan adayı Hüseyin Aysan projelerini anlatmak üzere Narlı Köyüne gitti.

Erdek Belediye Başkanı aynı zamanda AK Partinin Belediye Başkan adayı Hüseyin Aysan projelerini anlatmak üzere Narlı Köyü`ne gitti.
Başkan Aysan`ın Narlı Köyü ziyaretine AK Parti Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan`da eşlik etti.
Seçimlere yoğun çalışma temposuyla hazırlanan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın, 30 Mart`tan sonra Erdek`in mahallesi olacak Narlı Köyü ziyaretine köy halkı büyük ilgisi gösterdi.
Projeleri ile seçmenlerinin karşısına çıkan Hüseyin Aysan, devam eden yatırımların sürmesi için Narlı köyü halkından destek istedi.
Aysan`ın Erdek`e kazandırdığı hizmetler ilgiyle izlendi
Aysan, konuşmasına hesap vermeye geldiğini söyleyerek başladı. Belediye Başkanı seçildiği 2009`dan bugüne kadar Erdek`e kazandırdığı hizmetleri sunum eşliğinde anlatan Aysan, "Millete Hizmet Yolunda" anlayışıyla Erdek halkına sunduğu hizmetlerin Büyükşehir statüsüyle birlikte 30 Mart`tan sonra Narlı Köyü ile devam edeceğini, hazırlanan projeleri tüm Kapıdağ Yarımadasında yaşayan halkın büyük özlemle gerçekleşmesini beklediği projeler olarak açıkladı.
Hüseyin Aysan, 30 Mart`tan sonra da Erdek ilçesi başta olmak üzere Kapıdağ Yarımadası ile Paşaliman Adasındaki tüm yerleşim yerlerinin sosyo-ekonomik durumunu iyileştirerek, bölgenin kültürel ve turizm özelliklerinin ön planda tutularak değer katacak çalışmalara imza atmak için gece-gündüz çalışacaklarını söyledi.
Göreve seçildiği 5 yıldan bu yana belediye meclisinde azınlıkta olunmasından dolayı birçok hizmete Erdek`e kazandıramadığını Narlı Köyü halkı ile paylaşan Aysan, 5 yıl önce Türkiye`nin en borçlu belediyesini teslim aldıklarını söyledi.
Kendisinden önceki dönemde belediyeye 2 milyon liralık mezarlık bitkisi (selvi) alındığını ve parasının bile ödenmediğini Narlı halkına anlatan Aysan, kesilen çekleri ödemekten takatinin kalmadığını dile getirdi.                              
Baştarafı Sahife 1'de
Halk kendisine hizmet edecek, hizmetkar olacak belediye başkanı görmek istiyor diye konuşmasını sürdüren Aysan, "Belediye Başkanlığı Ağustos Böceği gibi saz çalıp şarkı söylemekle olmaz. Tarlada izi olanın harmanda sözü olur" dedi.
Narlı Köyünün öncelikli işinin imar planı sorunu olduğu bilgisi veren Aysan, seçildiği takdirde 30 Mart`tan sonra Narlı Köyünün plan tadilatlarını yaptırıp 1,5 yıl içinde köyün imar planı sorununu çözme sözü verdi.
Narlı Köyünün turizm alanında söz sahibi olabilmesi için çalışma başlattıklarını işaret eden Aysan, Narlı Köy sahiline yapmayı düşündüğü yeni sahil projesini katılımcılara sunum eşliğinde tanıtırken yoğun alkış aldı.
Belediye Başkanı Aysan`dan sonra AK Parti Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan, köy halkına konuştu.
Kendisinin 1 dönem Belediye Başkanlığı, 1 dönem İl Genel Meclis Üyeliği ile 3 dönem milletvekilliği yaptığını kaydeden Öztaylan, bu görevlere gelmesinde Narlı Köy halkının da büyük desteği olduğunun altını çizip, tüm Güney Marmara halkına müteşekkir olduğunu ifade etti.
İnsanların en hayırlısını insanlara en hayırlı hizmetler yapan olarak açıklayan Öztaylan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Narlı Köyüne önemli hizmetlerim olmuştur, olmaya da devam edecektir. Bizim kavgamız, halkımıza bir lokma daha fazla ekmek verme kavgasıdır. Erdek İlçesi ile Balıkesir Büyükşehir arasında uyum olmazsa lodos yemiş palamut balığına döneriz. Balıkesir`de 892 köyümüz içme suyu, arıtma ve çöpleri ayrıştırma tesisi bekliyor."
Kendisinin artık milletvekili adayı olmayacağını Narlı halkına aktaran Öztaylan, 30 Mart`ta Balıkesir Büyükşehir Belediyesi`ni AK Partinin kazanması halinde kendisinin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevini üstlenip, Bandırma-Erdek-Gönen ve Manyas gibi tüm Güney Marmara Bölgesindeki tüm yerleşim yerlerine getirilmesi gereken yatırımların takipçisi olma gibi bir görevi yükleneceğini vurguladı.
Erdek`te insanları birbirine düşürmenin, kırdırmanın hiç kimseye fayda getirmeyeceğini işaret eden Öztaylan, sosyal paylaşım sitelerinde insanların onurunu rencide etmek üzere iki satır yazı yazarak kendisini tatmin edenlere söyleyecek tek bir sözüm yok diyerek konuşmasına son verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı