Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Aysan, turizmcilerin sorunlarını dinledi

Aysan, turizmcilerin sorunlarını dinledi

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdekli turizm işletmelerinin sahipleri ile bir araya geldi. Erdek Çuğra Bölgesinde faaliyet gösteren Alevok Otelde bir araya gelen belediye başkanı ve

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek`li turizm işletmelerinin sahipleri ile bir araya geldi.
Erdek Çuğra Bölgesinde faaliyet gösteren Alevok Otel`de bir araya gelen belediye başkanı ve turizmciler 2013 yılı yaz sezonunun verimli geçmesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Erdek`li otel-motel sahiplerinin yanı sıra Ocaklar Beldesinde de faaliyet gösteren turistik tesis sahiplerinin hazır bulunduğu toplantıda 2013 yılı yaz sezonu hazırlıkları değerlendirildi.
Toplantı sonunda yapılan açıklamada, oteller bölgesindeki otopark sorunun acilen giderilmesi olurken, sahillerde kum temizleme çalışmaları, sahil ve orta refüjlerdeki çim ve çiçeklerin bakımı ve sulanması, çevre güvenliği, tatilcilerin huzur ve rahatı için devam eden çalışmalar, çöplerin hızlı bir şekilde toplanması, sinek ve böcekler için günde iki sefer ilaçlama yapılması kararının alındığı bildirildi.
Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, Erdek Belediyesinin elektrik, temizlik, zabıta, yol, su ve kanal hizmet birimlerinin turizm sezonu için hazırlıklı olunduğunu, bunun dışında ihtiyaç halinde doğrudan kendisinin devreye gireceğini belirterek hizmetlerde oluşabilecek olası aksamaların önleneceğinin güvencesini verdi.
Erdek`te yatırım yapmak isteyenlerin önünü açmakta olduklarını ifade eden Aysan, Zeytinli Ada`yı Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfının çabaları ile bu yaz sezonuna yetiştirdiklerini anlattı.
Erdek`te butik otelciliğinin geliştirilmesi ile otellerin yenilenmesinin önemine vurgu yapan Aysan, Erdek turizminin hak ettiği yerlere gelmesi için turizmcilere desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli