Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Aysan ve Onaydan Bandırma Devlet Hastanesine ziyaret

Aysan ve Onaydan Bandırma Devlet Hastanesine ziyaret

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan beraberinde AK Parti Erdek İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onayla birlikte, Bandırma Devlet Hastanesine Koordinatör olarak atanan Hadi Serdar Yazıcıyı ziyaret ettiler.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan beraberinde AK Parti Erdek İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay`la birlikte, Bandırma Devlet Hastanesi`ne Koordinatör olarak atanan Hadi Serdar Yazıcı`yı ziyaret ettiler.
Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde gerçekleşen ziyarette, Bandırma Devlet Hastanesi`nde yeni göreve başlayan Koordinatör Hadi Serdar Yazıcı ve Başhekim Yahya Kemal Çalışkan`ın makamlarında gerçekleşen ziyarette, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ve Erdek İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay, hastanenin başhekimi ile Hastanenin Koordinatörüne yeni görevlerinde başarılar diledi.
Yaklaşık yarım kadar devam eden ziyarette, Başkan Aysan, Erdek ve Kapıdağ Çevresi`nin sağlık gereksinimlerinin yanı sıra Bandırma Devlet Hastanesi ile Erdek Devlet Hastanesi`nin koordineli çalışmalarını aktarıp, Erdek Belediyesi olarak tüm çalışmaları desteklemeye hazır olduklarını kaydetti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli