Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Aysandan Bandırmaya teşekkür

Aysandan Bandırmaya teşekkür

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Erdekten Bandırmaya gidiş ve gelişleri ızdıraba çeviren uygulamaya son verdi.

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Erdek`ten Bandırma`ya gidiş ve gelişleri ızdıraba çeviren uygulamaya son verdi.
Erdek-Bandırma hattı toplu yolcu taşımacılığı yapan minübüslerin, hafta başından bu yana Bandırma şehir içine girmeye başlaması Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ı memnun etti.
Erdek`ten Bandırma`ya gidecek yolcuların yanı sıra, İDO`dan inen Erdek yolcularının yıllardır çektiği çileyi Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel`in sona erdirmesinin sevindirici ve yapıcı bir karar olduğunun altını çizen Aysan, bazı malum eski belediye başkanlarının şahsi kaprisleri ve bencillikleri ile komşu belediye başkanlarıyla yaşanan geçimsizlikler nedeniyle bozulan ilişkilerin bedellerini, Erdek-Bandırma-Gönen-Edincik-Aksakal-Ocaklar halkı ile turistlerin yeterince ödediğini söyledi.
Bu malum kişilerin yıktıklarını onarmak bizler gibi sağduyulu belediye başkanlarına kalmıştır şeklinde konuşan Aysan sözlerini şöyle sürdürdü: "Sağduyu konusunda abilik yapan başta Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ve belediye başkan yardımcıları Ocan Onur ile Dursun Mirza`ya, parti gözetmeksizin her zaman birlikte çalıştığımız Ocaklar, Bandırma, Gönen, Edincik, Aksakal belediye başkanlarına kendim ve ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Bandırma halkı ve esnafına sevgi ve saygılarımı sunuyorum".

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli