Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Aysandan ilçe halkına veda

Aysandan ilçe halkına veda

Mart 2009da seçildiği Erdek Belediye Başkanlığını 30 Mart 2014 yerel seçimleriyle kaybeden Erdek Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Aysan tüm vatandaşlara veda mesajı yayımladı.

Mart 2009`da seçildiği Erdek Belediye Başkanlığı`nı 30 Mart 2014 yerel seçimleriyle kaybeden Erdek Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Aysan tüm vatandaşlara veda mesajı yayımladı.
Mesajına, "5 yıl boyunca Erdek`ime hizmet etmek, sizlerle yol arkadaşlığı yapmak benim için onurdu" diyerek başlayan Erdek Belediyesi eski Başkanı Aysan, mesajında şunları kaydetti: "Göreve geldiğim ilk günden itibaren sizlerin sesine kulak vermeyi ilke edindim. 30 Mart Yerel Seçimleri`nde de sizlerin verdiği karar Erdek`imize Kapıdağı`mıza ve Paşalimanı Adamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Makamlar geçicidir, baki kalan dostluklardır. Erdek`imin, Kapıdağı`mın ve Paşalimanı`mın dört bir yanında kazandığım binlerce candan yürek benim için en büyük zaferdir. Bu süreçte yanımda olan, değerli desteklerini eksik etmeyen herkese, çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. En derin sevgi ve saygılarımla."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu