Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Aysandan rüzgar kızlara yemek

Aysandan rüzgar kızlara yemek

Eskişehirde düzenlenen İlköğretim Okulları Yarışması Türkiye Finalinde başarılara imza atan Halitpaşa İlköğretim Okulunun kız atletizm öğrencilerine, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan tarafından yemek verildi.

Eskişehir`de düzenlenen İlköğretim Okulları Yarışması Türkiye Finalinde başarılara imza atan Halitpaşa İlköğretim Okulunun kız atletizm öğrencilerine, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan tarafından yemek verildi.
İlköğretim Okulları Türkiye Finalinde, Erdek Halitpaşa İlköğretim Okulunun rüzgar kızlarının başarılı olması ilçe halkına büyük sevinç yaşatmıştı.
Halitpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Muzaffer Beyazıt, Okulun Beden Eğitimi Öğretmenleri Niyazi Gülhan ve Tülay Sünnetçi ile öğrenciler, belediyenin Artake Taş Restaurant tesislerinde akşam yemeğinde bir araya geldiler.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Halitpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmen ve okul müdürünü bir kez daha kutladığını ve başarılı çocukları gelecekte çok daha iyi yerlerde görmek istediğini anlattı.
Halitpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Muzaffer Beyazıt ise şampiyon öğrencileri, okul müdürü ve beden eğitimi öğretmenlerini tebrik ederek, şampiyon öğrencilerin ailelerinin de bu başarıda büyük rolü olduğunu ifade etti.
Rüzgar kızları kutlama yemeğinde, aynı okulda bu yıl ilk kez kurulan dans ekibi öğrencileri de hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false