Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Aysandan Sarıya cevap var

Aysandan Sarıya cevap var

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, eski belediye başkanı Sarının kendisine yönelttiği çifte standart yakıştırmasına cevap verdi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, eski belediye başkanı Sarı`nın kendisine yönelttiği çifte standart yakıştırmasına cevap verdi.
Sarı`ya, hitaben "Esas ben senin çifte standardını kınıyorum" cevabı veren Başkan Aysan, Hüseyin Sarı`nın belediye başkanlığı yaptığı dönemde, şehitlerimizin olduğu gecelerde, Sarı`nın, belediyenin discosunda eğlendiğini ileri sürdü.
Belediye Başkanı Aysan, eski belediye başkanı Sarı`ya, "Milliyetçilik Damarların şimdi mi kabardı? Aklın şimdi mi başına geldi?" sorularını sorup, devamında şu açıklamayı yaptı:
"Gaziantep`te Ramazan Bayramı`nda gerçekleştirilen terör saldırıları nedeni ile yaşamlarını yitiren ve yararlanan vatandaşlarımız bizleri derinden üzmüştür. Tüm kalbimle bir daha böylesine, acı bir olayın gerçekleşmemesini ümit ederim. Olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah`tan Rahmet, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar dilerim. Devletimizin güvenlik güçleri olayı titizlikle takip etmiş ve olayın failleri yakalanmıştır. İnanıyorum ki cezaları en ağır şekilde verilecektir. Bir nebzede olsa bu durum yüreğimize su serpmiştir. Bizde olay karşısında duygu ve düşüncelerimizi www.facebook.com/huseyinaysan.erdek sayfamızda 21 Ağustos`ta vatandaşlarımız ile paylaştık. Erdek`e döner dönmez Beach`teki müzikli programı hemen iptal ettirdim. 
Hatırlanacağı üzere Malum Kişi 29 Mart Yerel Seçimleri`nde hakaretlerle dolu mitinglerini yaparken, ben helikopter kazasında yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu`nun anısına konser ve miting programımı iptal etmiştim. Toplumun hassasiyet gösterdiği, böylesi durumlara saygılı davranmaya yaşamım boyunca özen gösterdim. Hiçbir zaman toplumun hassas olduğu konular üzerine siyaset yapmadım. Bundan sonra da yapmayacağım.
Beni derinden üzen durum ise, bu kadar acı bir olayı siyasi malzeme yapan aciz zihniyetlerdir. Böylesine acı bir olay üzerinden prim yapmaya çalışan, bazı çıkarcı çevrelerin anlamsız tutumlarıdır. Kastettiğim kişi CHP Erdek İlçe Başkanı yani Eski Belediye Başkanı`ndan başkası değildir. Sosyal medya aracılığı ile Gaziantep`teki kanlı terör saldırısının gerçekleşmesinin hemen ardından, sayfasında paylaştığı mesaj şaşırtıcıdır. "GAZİANTEPTE ŞEHİTLER YARALILAR CAN ÇEKİŞİYOR MİLLET KAN VERMEK İÇİN KOŞTURUYOR ERDEK`TE BELEDİYENİN BARINDA HAVAİ FİŞKELER PATLIYOR." 
Bu mesajı okuduktan sonra, geçmiş yıllara bir dönelim, hafızamızı yoklayalım, bayramda saldırı sırasında Belediye`nin barında eğlenenleri kınayan Eski Belediye Başkanı milyonlarca lira harcayarak, Belediyenin nerede ise iflas etmesine sebep olduğu Disko`sunda vur patlasın çal oynasın eğlendiği gecelerde Türkiye onlarca şehidine ağlıyordu. Erdek`te kime sorsanız bunu hatırlar. O zaman aklı neredeydi? acaba kendisi başka bir gezegende miydi? Ya da milliyetçilik duyguları şimdi mi kabardı. Yoksa böylesi acı bir olayı dahi siyasi malzeme yapmaya kalkışacak kadar gözü mü karardı. Unuttuysa biz buradan yeniden hatırlatalım." 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı