Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ayvalık Belediye Başkanı Ergin Anıtkabir´de

Ayvalık Belediye Başkanı Ergin Anıtkabir´de

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, 2019 Yerel seçimlerinde Ayvalık halkının desteğiyle Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir´e beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri Merih Arslan ve

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, 2019 Yerel seçimlerinde Ayvalık halkının desteğiyle Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir´e beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri Merih Arslan ve Özge Toygar ile ziyarette bulundu.
Başkan Mesut Ergin ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, ?´Cumhuriyet´imizin kurucusu Ulu Önder Atatürk´ün manevi huzurunda bulunmanın gururunu yüreğimizde hissediyoruz. Atamız 85 yıl önce, 13 Nisan´da Ayvalık´ımıza gelerek kentimizi onurlandırmıştı. Biz, bu büyük onurun anılarını hala taşıyoruz. Biz, Atamızın ilke ve inkılaplarının doğrultulusunda, fikirlerini yaşama geçirerek, ?´Büyük Ayvalık´a´´ hizmet ediyoruz. Ayvalık´ta yaşayan herkesin bizden bu sorumlukla ve doğrultuda hizmet etmemizi istediğini çok iyi biliyoruz. Ulu Önder Atatürk´ü, silah arkadaşlarını ve Cumhuriyetin Kurucu Kadrosunu rahmet ve minnetle anıyoruz. ´´dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli