Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ayvalık Belediyesi 2020 Faaliyet Raporu onaylandı

Ayvalık Belediyesi 2020 Faaliyet Raporu onaylandı

Ayvalık Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi´nde yapıldı.

Ayvalık Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi´nde yapıldı.
Birinci ve ikinci Meclis Başkan vekillikleri, katip üyelikleri, encümen ve ihtisas komisyonlarının yeni üyelerinin seçildiği toplantıda, faaliyetler üzerine yapılan konuşmaların ardından 2020 faaliyet raporu meclis üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi.
Faaliyet Raporu´nun kabul edilmesinin ardından Meclis üyelerine teşekkür eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, 2020 yılında yapılan çalışmaları anlattı.
2019 yılında seçim ve adaptasyonla birlikte 2020 yılına umutla başladıklarını hatırlatan Başkan Ergin ?Ancak, önce 2019 yılı Aralık ayında adını duyduğumuz ve birkaç ay sonra da hızlı bir şekilde yayılan korona virüs, ülkemizde olduğu gibi bütün dünyanın dengesini altüst etti. Belediye olarak biz de Mart ayında ülke olarak tanıştığımız virüs ve ardından yaşanan ?pandemi süreci? ile tanımladığımız talihsiz bir dönemin en sıkıntılı sürecin içindeyiz.? dedi.
Ekonomik anlamdaki istatistiklerinin bir yıl öncesine göre çok hızlı çıkış yapacağını planlarken 2020 yılı içerisinde, önce belediyeye ait işletmelerin kapısına kilit vurmak zorunda kaldıklarını dile getiren Başkan Ergin, sürecin devamında pandemiden etkilenen Ayvalıklılara yardım etmekten sorumlu olduklarını söyledi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli