Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Ayvalık Belediyesi araç filosu genişliyor

Ayvalık Belediyesi araç filosu genişliyor

Ayvalık Belediyesi´nin teknik olarak güçlenme süreci devam diyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, iki kasalı traktör, iki kazıcı yükleyici kepçe ve bir ekskavatörün ardından şimdi de yol malzemesi ile inşaat yapımında kullanılmak üzere üç kamyona daha kavuştu.
Edinilen bilgiye göre, yeni alınan kamyonların başta yol yapımının yanı sıra inşaat malzemesi ve tüm nakliyat hizmetlerinde kullanılacağı, modelinin ise Arnes 3332 k 6X4 havuz kasa Damperli kamyon olduğu öğrenildi.
Yeni alınan araçlarla birlikte teknik olarak çevre belediyelere oranla oldukça güçlendiğini belirten Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ?Son alınan kepçe ve traktörlerimizin ardından, hiçbir müdürlüğümüz ulaşım ve teknik iş malzemesi eksiği yaşamayacağını düşünüyorum. Son 6 aylık süreç içerisinde Zabıt Müdürlüğümüze, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze, Temizlik İşleri Müdürlüğümüze ve son olarak Fen İşleri Müdürlüğümüze ciddi maliyetlerle araçlar edindirdik. Bütün mahallelerimizde geçmiş yıllarda yaşanan hızlı yapılaşma ve alt yapı problemleri nedeniyle bazı yolların kullanılamaz olduğunun farkındayız. Önümüzdeki iki yıllık süreç de çalışmalarımızda özellikle yol yapımına ağırlık vericeğiz. Bütün çalışmalarımızı en uygun maliyette olduğu için kendi araçlarımızla çalışmalarımızı sürdürme kararı aldık.´´ dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu