Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ayvalık Belediyesi bünyesindeki 4 birim yeni yere taşındı

Ayvalık Belediyesi bünyesindeki 4 birim yeni yere taşındı

Ayvalık Belediyesi´nin dört hizmet birimi, eski Kırlangıç Fabrikası´nı Yaşam Merkezi´ne dönüştürecek projenin başlayacak olması nedeniyle yeni yerlerinde hizmet vermeye başladı.

Ayvalık Belediyesi İmar ve Şehircilik, Plan ve Proje ile Fen İşleri Müdürlükleri, Boğaziçi Otel´in yanında bulunan ve Ayvalık Belediyesi 3 No´lu Hizmet Binası olarak yeniden düzenlenen Türk Telekom binasında faaliyet gösterecek.
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü´ne ait arşiv iki odaya ayrılarak binanın her iki katına yerleştirilirken binanın girişinde İmar Evrak Kayıt bölümü ile Fen İşleri Müdürlüğü bulunuyor. Binanın üst katında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlükleri yer alıyor. Fen İşleri Müdürlüğü dışındaki müdürlükler, hafta başından itibaren yeni yerlerinde hizmet vermeye başlarken Fen İşleri Müdürlüğü´nün de taşınma işlemi hafta içinde tamamlanacak.
Eski Kırlangıç Fabrikası´nda bulunan bir diğer hizmet birimi olan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ise İsmet İnönü Kültür Merkezi´nde hizmet verecek. Müdürlük, Gençlik Merkezi´nin tamamlanmasıyla birlikte merkez içine taşınarak faaliyetlerine burada devam edecek.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli