Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ayvalık Belediyesi ilçeyi Ramazan Ayı´na hazırladı

Ayvalık Belediyesi ilçeyi Ramazan Ayı´na hazırladı

Ayvalık Belediyesi Ramazan ayı boyunca yapılacak özel etkinlikler için hazırlıklarını tamamladı.

15 Mayıs Salı günü başlayan Ramazan ayı kapsamında, geçmiş yıllarda olduğu gibi ilçe merkezi ve 18 mahallede iftar sofraları kuracak olan Ayvalık Belediyesi, Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak birlik ve beraberliği vurgulayacak.
Ramazan ayında ilk olarak 21 Mayıs akşam Ayvalık merkezde kurulacak olan iftar sofraları sırayla; 22 Mayıs Salı akşamı Altınova´da, 23 Mayıs Çarşamba akşamı Küçükköy, 24 Mayıs Perşembe akşamı Mutluköy, 25 Mayıs Cuma akşamı Murateli, 26 Mayıs Cumartesi akşamı Yeniköy, 28 Mayıs Pazartesi akşamı Karaayıt, 29 Mayıs Salı akşamı Akçapınar, 30 Mayıs Çarşamba akşamı Çamoba, 31 Mayıs Perşembe akşamı Türközü, 4 Haziran Pazartesi akşamı Tıfıllar, 5 Haziran Salı akşamı Odaburnu, 6 Haziran Çarşamba akşamı Kırcalar, 7 Haziran Perşembe akşamı Beşiktepe, 8 Haziran Cuma akşamı Üç kabaağaç, 9 Haziran Cumartesi akşamı Çakmak, 11 Haziran Pazartesi akşamı Bulutçeşme, 12 Haziran Salı akşamı Hacıveliler ve 13 Haziran Çarşamba akşamı Bağyüzü köyünde kurulacak. Ayvalık´ta yaşayanları iftar sofralarına davet eden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?Dayanışma ve birlik beraberlik duygularının yaşandığı Ramazan ayında iftar sofralarının bereketini paylaşmak için halkımızı bekliyoruz? dedi.
İftar sofralarının kurulacağı noktalarda Ayvalık Belediyesi ve Ayvalık Sanat Derneği Tiyatro Objektif işbirliğinde Ramazan eğlencesi düzenlenecek.
Ayvalık Belediyesi tarafından 1320 kişiye market alışverişinde kullanabileceği çek ile 180 aileye gıda paketleri hazırlandığı ve Ramazan´da dağıtımına başlanacağı öğrenildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli