Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Ayvalık Belediyesi´nin ?Deniz Varsa Hayat Var? projesi örnek proje seçildi

Ayvalık Belediyesi´nin ?Deniz Varsa Hayat Var? projesi örnek proje seçildi

Ayvalık Belediyesi´nin ?Deniz Varsa Hayat Var? projesi örnek proje olarak anlatıldı.

Ayvalık Belediyesi´nin ?Deniz Varsa Hayat Var? projesi örnek proje olarak anlatıldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı´nın 1993 yılında başlattığı Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından yürütülen mavi bayrak projesinin sorumluları Antalya´da toplandı.
22- 24 Kasım tarihlerinde Antalya Valiliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi´nin ev sahipliğinde 11. kez gerçekleştirilen Yerel Mavi Bayrak Sorumluları Eğitimi Antalya Aksu İlçesinde gerçekleştirildi.
Ayvalık Belediyesi adına mavi bayrak sorumlusu Lütfü Kotan´nın katıldığı eğitimde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı temsilcilerinin yanı sıra 40 belediye ve 10 turizm acentesi temsilcisi hazır bulundu.
Seminerde mavi bayraklı alanlarında 2017 yılı içerisinde örnek gösterilen 5 çevre eğitim etkinliği arasına giren Ayvalık Belediyesi´nin ?´Deniz Varsa Hayat Var´´ projesi katılımcılara anlatıldı.
Geçtiğimiz Ağustos ayında TURMEPA ile duba plajında yapılan ve Ayvalıklı çocuklar arasında farkındalık yaratan eğitim etkinliği katılımcılardan tam not almıştı.
Sunum sırasında Kotan, ?Belediye Başkanı Rahmi Gençer´in göreve başladığı gibi uyguladığı Ayvalık´ta çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerinin arttırılması adına başlattığı Zeytin Çekirdekleri projesi hepimizin çalışmasında ilham olmuştur.´´ diye konuştu. Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli