Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Ayvalık Belediyesi´nin yardım timi işbaşında

Ayvalık Belediyesi´nin  yardım timi işbaşında

Ayvalık Belediyesi 10 kişilik yardım timi ile vatandaşların sağlık, evde bakım ve ev temizliği gibi birçok ihtiyaçlarına destek veriyor.

Ayvalık Belediyesi 10 kişilik yardım timi ile vatandaşların sağlık, evde bakım ve ev temizliği gibi birçok ihtiyaçlarına destek veriyor.
15 ayda 393 kişiye ücretsiz ambulans hizmeti veren Ayvalık Belediyesi ?Evde Bakım, Sağlık ve Temizlik Timi? ayda 400 kişiye sağlık, 200 kişiye de kişisel bakım hizmeti sunuyor.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´in talimatı ile oluşturulan ?Evde Bakım, Sağlık ve Temizlik Timi? kurulduğu günden bu yana dönüşümlü olarak haftada 100 kişiye evinde sağlık, 50 kişiye de kişisel öz bakım ve evde temizlik hizmeti sunmanın yanında 194´ü Ayvalık ilçesi dışı olmak üzere toplam 393 kişiye ambulans hizmeti verdi.
?Evde Bakım, Sağlık ve Temizlik Timi? ile belediyeye ait eski kırlangıç fabrikasındaki ofislerinde bir araya gelen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ekibi çalışmalarından dolayı kutladı.
Halkın sorunlarına yakından dokunan ve onların sağlık, evde bakım hizmetlerinde görev alan sahadaki görevlilerden memnun olduğunu bildiren Başkan Gençer, ?Gösterdiğiniz performans güzel. Bu performansımızı devam ettirelim. Görevinizi gerçekten iyi yapıyorsunuz ama daha iyi yapmaya çalışalım. Belediyenin şu anda en kutsal işini yapıyorsunuz. Çünkü imkanı olmayan, yaşlı, bununla ilgili yapacağı bir şeyi olmayan insanlara dokunmanız kadar önemli bir şey yok hayatta? dedi.
Ayvalık Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ?Evde Bakım, Sağlık ve Temizlik Timi? haftanın belirli günleri de köyden mahalleye dönüştürülen kırsal yerleşim birimlerine giderek burada yaşayan vatandaşlara sağlık taraması ve evde bakım hizmeti de sürdürüyor.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu