Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ayvalık Eğitime Destek Derneği bağışlarınızı bekliyor

Ayvalık Eğitime Destek Derneği bağışlarınızı bekliyor

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ekonomik sıkıntı içindeki Ayvalıklı ailelerin kent dışında eğitim gören çocuklarına destek sağlamak amacıyla kuruluşunu gerçekleştirdikleri Ayvalık Eğitime Destek Derneği´nin resmiyet kazandığını ve bağış kabul etmeye

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ekonomik sıkıntı içindeki Ayvalıklı ailelerin kent dışında eğitim gören çocuklarına destek sağlamak amacıyla kuruluşunu gerçekleştirdikleri Ayvalık Eğitime Destek Derneği´nin resmiyet kazandığını ve bağış kabul etmeye başladığını duyurdu.
Bağışta bulunmak isteyenlerin derneğe üyelik zorunluluğu bulunmadığını hatırlatan Başkan Ergin, Ayvalık fidanlarına eğitim olanağını sağlamak isteyen yardımseverlerin Halk Bankası Ayvalık Şubesi´nde açılan hesaba ekonomik destek vermelerinin yeterli olacağını söyledi.
Dileyen vatandaşların birkaç öğrenciye eğitim olanağı sağlayabileceğini ifade eden Başkan Ergin, ?Ayvalık halkı olarak bir enerji ve güç birliği yarattık bunun yansımaları çok olumlu olarak geri dönüyor. Çok sayıda hayırsever bağış yarışına katılıyor. Üç, hatta dört öğrenci okutan Ayvalıklı hemşerilerimiz var. Öğrencilerimize bu desteğin karşılığında Ayvalıklı olmak bilincini yaşatıyoruz. Bilsinler ki, arkalarında Ayvalık halkı var. Biz gençlerimizi fidanlarımız olarak düşünüyoruz. Onlar gelişecekler, büyüyecekler, vatana millete kocaman gölgeler yaratan ağaçlar gibi, Ayvalık´ın zeytin ağacı gibi, verimli ömürlü olarak millete hizmet edecekler. İşte bu fidanlara can suyu vermek için katkı bekliyoruz? dedi.
Derneğin işleyişi hakkında da bilgi veren Ergin, şehir dışında okuyan gençlere destek olmak için oluşturulan havuzdan yararlanmak isteyen öğrencilerin öncelikle sosyal durumlarının inceleneceğini bildirdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli