Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ayvalık, Engelliler Günü etkinliğine hazırlanıyor

Ayvalık, Engelliler Günü etkinliğine hazırlanıyor

Ayvalık Belediyesi Özel Çocuklar Eğitim Evi, 3 Aralık Engelliler Günü´nü 3 gün boyunca hazırladığı özel etkinlerle kutlayacak.

Ayvalık Belediyesi Özel Çocuklar Eğitim Evi, 3 Aralık Engelliler Günü´nü 3 gün boyunca hazırladığı özel etkinlerle kutlayacak.
2 Aralık Cumartesi gününden itibaren Ayvalık Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezi´nde Ege Ağız ve Sağlığı Merkezi ile Diş Hekimleri Derneği´nden 14 diş hekimi tarafından ?Engelli Çocuklarla El Ele Projesi´´ kapsamında ağız ve diş sağlığı eğitimi koruyucu ve acil diş hizmetleri eğitimi sunulacak. Bu hizmet iki gün boyunca saat 10.00- 16.00 saatleri arasında sürecek. 3 Aralık Pazar Saat 11.00´de İsmet İnönü Kültür Merkezi´ndeki kutlamaların açılış konuşmasını Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´ yapacak ve tüm mahallerden ve köylerden özel çocukların hazırlayıp sunacağı bir dizi etkinlik düzenlenecek. Bu özel günün sonunda Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan´ın da katılacağı, Ayvalık Belediyesi´nin bu yıl yepyeni görünümüyle hizmete sunduğu Paşa Limanı Kafe Restoran´da engellilerle ve aileleriyle bir öğle yemeğinde buluşulacak.
Özel çocukların bu özel günlerinde doyasıya eğleneceklerini kaydeden Başkan Rahmi Gençer ?Ayvalık´ta her organizasyonda özel çocuklarımızla birlikte olmaktan çok mutluyuz. El emekleriyle uğraşan çocuklarımız, halk oyunlarıyla uğraşan çocuklarımız, galoş üreten çocuklarımız, basketbolda Türkiye Şampiyonu onu olan özel çocuklarımız da bu etkinliklerimizde bizimle olacak. İnsanlar isterse engelleri aşar diye düşünüyorum. Engellilerimizde Ayvalık´ta bu engelleri bir bir aşıyorlar. Kendilerini kutluyorum. Çocuklarımız bu özel gün için bir yıl hazırlanıyor. Gelin hep birlikte heyecanı hissedelim.? dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli