Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ayvalık Gençlik Merkezi yapımı % 80 tamamlandı

Ayvalık Gençlik Merkezi  yapımı % 80 tamamlandı

Ayvalık Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz yıl kutladığımız 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nda atılan Ayvalık Gençlik Merkezi inşaatının % 80´i tamamlandı.

 Ayvalık´ta gençleri satrançtan tiyatroya, karikatürden sinemaya sanatsal, sosyal çalışmalar için bir araya getirecek bina, bu özellikleriyle gençliğin merkezi olacak.
150 Evler Mahallesi Atatürk Bulvarında yer alan, 988 metre karelik alanda planlanan Gençlik Merkezi´nin yapımı hızla sürüyor.
Ayvalık Belediyesi 19 Mayıs Cihan Şişman Gençlik Merkezi´nin açılış tarihi olarak Haziran ayını işaret eden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ?Hedefimiz, Ayvalık´ta çağdaş bilime inanan, dünyaya geniş ufukla bakan, sanatı, sporu seven gençler yetiştirmek. Ayvalık´ta yaşayan gençlerimiz için yapılan Gençlik merkezimiz eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde gençlerimizin topluma aktif bireyler olarak katılmasına destek olacak, sosyalleşme imkânı sağlayacak. Gençlerimiz serbest zamanlarını ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirecekleri güzel bir yere kavuşacaklar. Projemiz sona doğru yaklaşıyor.? dedi.
İsmet İnönü Kültür Merkezi karşısında yer alan binanın içinde; halk oyunları ekipleri, Zeytin Çekirdekleri öğrencileri, tiyatro grupları, satranç sporcuları için bölümler, kütüphane alanı, cep sineması ve kafeteryanın yanı sıra karikatür, bilardo, masa tenisi aktiviteleri için etüt salonları bulunacak.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false