Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ayvalık-Girne arası dostluk köprüsü

Ayvalık-Girne arası dostluk köprüsü

14. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günlerine katılmak Ayvalık Belediyesi´nin konuğu olarak kente gelen Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve beraberindeki heyet, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´i makamında ziyaret etti.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, makamında Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, belediye meclis üyeleri ve belediye personeli ile Türk Kıbrıs Karikatürcüler Derneği´nin düzenlediği Zeytin Karikatür Yarışmasına katılan karikatürcülerden oluşan 15 kişilik bir heyeti ağırladı. Başkan Gençer´in daveti üzerine 14. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günlerine katılmak için kente gelen Kıbrıs heyeti, Ayvalık´tan ayrılmadan önce Başkan Gençer´i makamında ziyaret etti.
Ayvalık´ın sloganı olan ?Sevgiyi´ ziyaretleri sırasında fazlasıyla hissettiklerini belirten Girne Belediye Başkanı Güngördü ve beraberindeki heyet, etkinliğe katılma ve Ayvalık´ı tanıma fırsatı verdiği için Başkan Gençer´e teşekkür etti.
Başkan Gençer´e, çeşitli kitaplarla birlikte seramikten yapılmış Kıbrıs Kapısı hediye eden Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ?Bu önce hoşgörüye sonra sevgiye sonra barışa açılacak. Bunları tamamladık. Kapı ile noktaladık? dedi.
Başkan Rahmi Gençer, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü´ye ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Ayvalık zeytinyağı ve seramik vazo hediye etti. Ziyaret sırasında Başkan Gençer´e bir hediye de İranlı karikatüristlerden geldi. Başkan Gençer´e Şah İsmail´in seramik portresi olan bir teşekkür plaketi verildi. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli