Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ayvalık-Küçükköy ‘SENTRUM’ projesi uluslar arası basında

Ayvalık-Küçükköy ‘SENTRUM’ projesi uluslar arası basında

Ayvalık Belediyesi’nin de desteklediği, Enerjisa Enerji’nin Sabancı Üniversitesi ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle gerçekleşen “SENTRUM” projesinin ilk durağı olan Ayvalık/Küçükköy yeşil destinasyon mode

Ayvalık Belediyesi’nin de desteklediği, Enerjisa Enerji’nin Sabancı Üniversitesi ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle gerçekleşen “SENTRUM” projesinin ilk durağı olan Ayvalık/Küçükköy yeşil destinasyon modeli” uluslararası basında büyük ilgi gördü. 
Enerjisa Enerji”nin UNDP ve Sabancı Üniversitesi ile birlikte hayata geçirdiği Sürdürülebilir Enerji Temelli Turizm Uygulama Merkezi (SENTRUM) uluslararası basında geniş bir yer buldu.  
Amerika, Almanya, Belçika, Fransa ve İsveç de dahil olmak üzere birçok farklı ülkenin medyasında yer bulan SENTRUM projesi sayesinde, Ayvalık, Küçükköy’de bilinirlik anlamında dünyanın farklı yerlerinden milyonlarda okuyucuya ulaştı. Haber, dünyanın en önemli platformları arasında yer alan Associated Press, Bloomberg, Business Insider, UK News, Yahoo, Wallstreet gibi birçok farklı mecrada yer aldı. 
10 milyon liralık yatırımla oluşturulan Küçükköy yeşil destinasyon modeli, yurt dışında 220’den fazla yayın organında “Enerjisa Enerji, UNDP ve Sabancı Üniversitesi Ayvalık, Küçükköy’de Yeşil Destinasyon Modeli Yaratmak İçin Güçlerini Birleştirdi” başlığıyla yayımlandı. 
Amerika’nın sıkı takip edilen haber platformlarından MarketWatch, Yahoo Finance, Markets Insider, Benzinga, Bloomberg, Streetinsider, Owler, The Bharat Express News; İtalya’nın en çok okunan gazetelerinden Il Sole 24 Ore; İsveç’in en çok okunan finans gazetelerinden biri olan Dagens industri; Fransa’nın öneli haber sitelerinden Le Figaro, Les Echos, Challanges ve Le Revenu; Belçika’nın takip edilen haber ajanslarından Le Soir, Libre Ecove L’avenir; Almanya’nın finans ve ekonomi alanında en bilinen yayınlarından Wallstreet: online, Börse München ve Handelsblatt ve birçok ülkeden birçok farklı platform SENTRUM projesinin başarısını okuyucularıyla buluşturdu.    Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı