Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Ayvalık Meslek Yüksek Okulu´nda mezuniyet töreni

Ayvalık Meslek Yüksek Okulu´nda mezuniyet töreni

Balıkesir Üniversitesi Ayvalık Meslek Yüksek Okulu´nun 25. Dönem mezunları törenle uğurlandı.

Balıkesir Üniversitesi Ayvalık Meslek Yüksek Okulu´nun 25. Dönem mezunları törenle uğurlandı.
Okul bahçesinde 24 Mayıs Cuma günü saat 11.00´de başlayan törene Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan, Garnizon Komutanı P. Albay Fevzi Koyuncu, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Yakup Dinç ile belediye meclis üyeleri, daire amirleri, okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Balıkesir Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Turgut Kılıç, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Oğuzhan İlbay törene konuk olarak katılırken, 4 bölümün ve 1380 öğrencinin bulunduğu okulda, bu yıl 130 öğrencinin mezun olduğu öğrenildi.
Törende konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ?Ayvalık bilindiği gibi turizm anlamında bir değer olduğu kadar, Unesco kapsamında da değerlendirilecek bir bölge olması açısıyla, mimari restarasyon önem taşımaktadır. Uzmanlaşmış personel Ayvalık´ımız için büyük ihtiyaçtır, bu anlamda kentimize kalifiye personel yetiştiren okulumuza, tüm öğretim görevlilerine, okul personeline, yüksekokulun burada olmasına vesile olan Balıkesir Üniversitesi´ne teşekkürü borç bilirim.? dedi.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli