Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ayvalık Sanat Çalıştayı devam ediyor

Ayvalık Sanat Çalıştayı devam ediyor

Ayvalık Belediyesi 2. Sanat Çalıştayı ile beraber, kültür- sanat organizasyonlarını sürdürüyor

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, birbirinden değerli 21 sanatçının sanat atölyesi olarak kullandığı Ayvalık Eski Kırlangıç Fabrikası´nı ziyaret etti.
01 -07 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan çalıştayda sanatçılar, resim, heykel, fotoğraf ve birçok dalda çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmanın sonunda eserler, 7 Mayıs Cumartesi Günü saat 17:00´de Orhan Peker Sanat Galerisi´nde açılacak sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Çalışmaları ziyaret eden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?´Sanatçılarımızı kültür, sanat ve tarih şehri olan Ayvalık´ı bir kez daha seçtikleri çok teşekkür ediyorum. Farklı ülkelerden, farklı sanat disiplinlerindeki sanatçıların katıldığı bu çalıştayda, karşılıklı sanat görüşlerinin çalışmalarına katacağı bu zenginlikten ortaya çıkan eserler, Ayvalık´a farklı bir değer katıyor. İkincisini gerçekleştiğimiz bu çalıştayın sürerlilik kazanması da bizi ayrıca mutlu ediyor. Sanatçılarımızı kutluyorum. 7 Mayıs Cumartesi Günü´nü bende merakla bekliyorum´´ dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli