Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ayvalık yurdu spor alanlarıyla donatılıyor

Ayvalık yurdu spor alanlarıyla donatılıyor

Ayvalık Kız ve Erkek Yurduna yapılacak ?Yeni spor alanları ve Peyzaj çalışmaları? projesi hayata geçirildi.

Ayvalık Kız ve Erkek Yurduna yapılacak ?Yeni spor alanları ve Peyzaj çalışmaları? projesi hayata geçirildi. Yapımına başlanılan proje ile gençlerimizin en iyi koşullarda eğitimlerini sürdürecekleri ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirecekleri alt yapının geliştirilmesine devam ediyoruz.
Yurtlarımızda barınan öğrencilerin, dersleri dışında kalan serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek, bedensel, zihinsel ve kültürel yönden gelişmelerini sağlamak amacıyla sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri spor alanları oluşturuyoruz. Ayvalık kız ve erkek yurdu önünde bulunan alana basketbol sahası, voleybol sahası, sentetik futbol sahası, badminton, ayak tenisi, mini voleybol sahası ve peyzaj çalışmaları ile dinlenme alanları yapılacak. Projenin 75 günlük süre içerisinde tamamlanması planlanıyor.
Yeni yapılan yurtların en modern şekilde yapıldığını söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, gençlerimizin barınma imkanlarının sağlanmasının yanında mevcut yurtlarımızda da yeni projelerle sosyal ve sportif imkanları geliştirdiklerini belirtti. İlimizdeki tüm yurtlarımızın içinde bulunan uygun alanlara spor alanları oluşturduklarını belirten Arıcıoğlu, ?Yurtlarımızın çevresindeki alanlara basketbol, voleybol, tenis kortu, yürüyüş alanları ile donatarak geleceğimizin teminatı gençlerimizin hizmetine sunduk. Burada amacımız gençlerimizi spora teşvik ederek spor yapma alışkanlığı kazandırmak. Spor yapan bireyler daha dinç, daha sağlıklı olmasının yanında arkadaşlığı, dostluğu ve ekip ruhunu öğrenerek geleceğe daha iyi hazırlanır. Yurtlarımızda gençlerimizin barınma ve beslenme ihtiyaçlarının yanında onların akademik, sosyal-kültürel ve sportif alanlarda gelişimleri için her türlü imkan ve fırsatı seferber ediyoruz. Ayvalık kız ve erkek yurdumuzda barınan öğrencilerimiz için yurt önünde bulunan alanda yapılacak basketbol sahası, voleybol sahası, sentetik futbol sahası, badminton, ayak tenisi, mini voleybol sahası, dinlenme alanları ve peyzaj çalışmalarını içeren projenin çalışmaları başladı. Öğrencilerimiz eğitimleri için döndüklerinde sürprizle karşılaşmış olacaklar ve bu duruma sevineceklerine inanıyorum. Gençlerimize hayırlı olsun.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı