Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ayvalık 2. Gençler Satranç Turnuvasına hazırlanıyor

Ayvalık 2. Gençler Satranç Turnuvasına hazırlanıyor

Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, TSF Ayvalık Temsilciliği tarafından organize edilen Ayvalık Gençler Satranç Turnuvasının bu yıl ikincisi düzenleniyor.

Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, TSF Ayvalık Temsilciliği tarafından organize edilen `Ayvalık Gençler Satranç Turnuvası`nın bu yıl ikincisi düzenleniyor. 
Ayvalık Belediyesi`ne ait İsmet İnönü Kültür Merkezinde, 18-19 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan turnuvanın, Yıldızlar ve Gençler olmak üzere iki kategoride gerçekleşeceği belirtiliyor. Turnuvada her kategoride ilk beş dereceye girecek olan sporcularla en iyi üç dereceyi alacak olan üç bayan sporcunun madalyalarla ödüllendirileceği öğrenilirken, yarışmanın UKD (Ulusal Kuvvet Derecesi) hesaplarına gönderileceği bildirildi. Ayvalık Satranç Spor Kulübünün de destek verdiği turnuvaya başvurmak isteyenlerin, ayvaliksatranc@gmail.com e-posta adresine mail atması gerektiği belirtilirken, sözlü ya da telefonla başvuruların kabul edilmeyeceği açıklandı.
Turnuvaya son başvuru tarihinin 16 Mayıs olduğunu vurgulayan TSF Ayvalık İlçe Temsilcisi ve Ayvalık Satranç Spor Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Dinler, başvurularda; sporcu adı ve soyadı, doğum tarihi gün-ay-yıl, cinsiyeti ve TC vatandaşlık numarası, varsa UKD bilgilerinin eksiksiz olarak bildirilmesi gerektiğini ifade etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli