Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ayvalık Belediye Meclisi Mart ayı toplantısını yaptı

Ayvalık Belediye Meclisi Mart ayı toplantısını yaptı

Ayvalık Belediye Meclisinin Mart ayı toplantısı gündeminde, Ayvalık Çiftçi ve Koruma kurulu ile başkanlığı seçimleri vardı.

Ayvalık Belediye Meclisinin Mart ayı toplantısı gündeminde, Ayvalık Çiftçi ve Koruma kurulu ile başkanlığı seçimleri vardı.
Ayvalık Belediyesi Mart Ayı Olağan meclis toplantısı Orhan Peker Sanat Galerisinde düzelendi.
Belediye Başkanı Rahmi Gençer başkanlığında Mart ayı olağan toplantısını gerçekleştiren Ayvalık Belediye Meclisi, gündemin ilk maddesinde yer alan Çiftçi Malları ve Koruma Kurulu ile Başkanlığı seçimini görüştü.
Tüm Belediye Meclis üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda ilk olarak divan heyeti belirlendi. Halil Kantarcı divan başkanlığına, katip üyeliklerine de Hasan Kıtay ve Hüseyin Şalmanlı seçildi. Ardından Ayvalık Çiftçi Malları Koruma Kurulu seçimine geçildi.
Seçimlerde Aydın Derinova ve Mehmet Amaç’ın listeleri yarıştı. Yapılan seçimlerin sabahki bölümünde Ayvalık Çiftçi Malları Koruma Kurulu belirlendi.
67 üyenin katıldığı seçimde 64 üye oy kullanırken, Aydın Derinova’nın listesi 38, rakibi Mehmet Amaç’ın listesi ise 26 oy aldı.
Sabahki oylamanın sonucunda Aydın Derinova, Turgay Demirlenk, Murat İbrahim Mühürdaroğlu, Suat Kaçak ve Hasan İlker Güntekin Ayvalık Çiftçi Malları Koruma Kurulu’na seçildi.
İkinci bölümünde de Ayvalık Çiftçi Malları Koruma Murakabe Heyeti seçimleri gerçekleştirildi. 39 oyun kullanıldığı bu seçimde de Mehmet Fahri Onursal, Mustafa Kürşat, Hasan Kunay, Ayhan Kavukçu ve Servet Ertem’in bulunduğu liste 31 oy aldı. Diğer karşı liste ise ancak 2 oy alabildi.
Çiftçi Malları ve Koruma Başkanlığı seçiminin gün boyu sürmesi nedeniyle ilk maddenin gerçekleştirilmesi ve diğer gündem maddelerinin daha geniş bir zamanda görüşülerek oylanabilmesi için 6 Mart 2015 Cuma Günü Saat 10.00’a ertelendi.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli