Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Ayvalık Belediyesi Aşevi restore edildi

Ayvalık Belediyesi Aşevi restore edildi

Ayvalık Belediyesi Aşevi’nin kapasitesinin arttırılması için restore edildi.

Ayvalık Belediyesi Aşevi’nin kapasitesinin arttırılması için restore edildi. 
Kovid-19 Pandemisinin en yoğun olduğu dönemlerde günlük 1.000 kişiye ulaşan taleplerin üstesinden gelen, evinden çıkamayacak durumda olan vatandaşların ayağına kadar sıcak aş götüren Ayvalık Aşevi tepeden tırnağa yenilendi. 
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, engelli vatandaşlara, yaşlılara ve ihtiyaç sahibi ailelere sıcak ve günlük yemek ulaştırmak üzere geniş kapasite ve yüksek hijyen ile çalışan Aşevi’nin kapasitesinin arttırılması için baştan aşağı yenilendiğini söyledi. 
Üretim modelinin ve planlamasının tamamen yenilenmesiyle aşevinin kapasitesinin maksimum seviyeye çıkarıldığını belirten Başkan Ergin, “Belediyemize ait araçlarımız ile hergün Ayvalık’ın tüm noktalarına gerçekleştirilen yemek dağıtımı yapılıyor. Dayanışma esası içinde elden teslim edilen yemeklerin teslim edilmesi sırasında, kimseyi rencide etmemek için gizlilik prensibi dikkatle uygulanıyor. Yenilediğimiz aşevimize yapılacak yardımları ve bağışları da kabul ediyoruz. Sosyal hizmet çalışmalarına çok büyük önem veriyoruz ve komşusu aç iken tok yatan bizden değildir anlayışıyla yürüteceğimiz çalışmaları, gün geçtikçe arttırarak devam etmeyi hedefliyoruz.” dedi. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Ayvalık Belediyesi Aşevi restore edildi
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli