Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ayvalık Belediyesi’nden “Kara Kış Fonu” hazırlığı

Ayvalık Belediyesi’nden “Kara Kış Fonu” hazırlığı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hayat pahalılığına vurgu yaparak özellikle yerel yönetimlerin ihtiyaç sahiplerini finanse edecek ve gerektikçe harcanması amacıyla vatandaşa para ayrılması için ‘Kara Kış Fonu’ önerisi Ayva

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hayat pahalılığına vurgu yaparak özellikle yerel yönetimlerin ihtiyaç sahiplerini finanse edecek ve gerektikçe harcanması amacıyla vatandaşa para ayrılması için ‘Kara Kış Fonu’ önerisi Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin tarafından uygulamaya sokuldu. 
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin “Kapınızdayız Yanınızdayız” sloganıyla, vatandaşların kış sezonunda nasıl sıkıntılarla karşılaştığı, bu sıkıntıları nasıl kolay atlatması konusunda kendi evini yönetir gibi çalışmalar hazırladıklarını belirterek, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için karakışa hazırlık yaptıklarını söyledi. 
Ekonomideki yaşanan sıkıntıların gün geçtikçe vatandaşın sırtına yük olarak binmeye devam ettiğine vurgu yapan Başkan Ergin, üst üste gelen zamlar yüzünden vatandaşların zor günler geçirdiğini hatırlattı. 
‘Kara Kış Fonu’nun oluşturulması için girişimlerde bulunulduğunu ve ihtiyaç sahiplerinin ivedilikle tespit edildiğini kaydeden Başkan Ergin, “İhtiyaç sahibi hemşerilerimin zor günlerinde yanında olmak amacıyla en azından bütçelerine belli zaman dilimleri içinde katkıda bulunmak için bir fon oluşturuyoruz. Bu fon karakışta vatandaşların öncelikle gereksinim duyduğu ihtiyaçlarına çare olacak.” dedi. 
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli