Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Ayvalık CHP’de katılım töreni

Ayvalık CHP’de katılım töreni

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve Demokrat Parti’den istifa eden 7 belediye meclis üyesinin CHP’ye katılımı nedeniyle CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı’nda tören düzenlendi.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve Demokrat Parti’den istifa eden 7 belediye meclis üyesinin CHP’ye katılımı nedeniyle CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı’nda tören düzenlendi. 
Törene eşi Canan Ergin ile birlikte katılan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yaptığı konuşmada 2019 yılında seçildiği Ayvalık Belediye Başkanlığı görevini bir süredir bağımsız olarak sürdürdüğünü hatırlattı. 
Şahsına oy veren Ayvalık seçmeninin bu güvenine layık olmak için çok çalıştığını, çalışmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Ergin, “Geride bıraktığımız iki buçuk yıllık süre içinde Ayvalık adına olumlu işler yaptığımıza da inanıyorum. Ancak bir süredir ülkemiz için aynı yorumu yapmak mümkün değil. Ülkemiz ne yazık ki iyi yönetilmiyor. Son dönemlerde artan biçimde Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyet değerlerine yönelik yeni saldırılara tanık oluyoruz.” dedi. 
Siyaseti ve bu bağlamda yerel yöneticiliği her zaman ülkeye hizmet vasıtası olarak gördüğünün altını çizen Başkan Ergin, “Ne mutlu ki önce 2009’da, sonrasında 2014 yılında doğup büyüdüğüm topraklara ve hemşerilerime belediye başkanı olarak hizmet etme bahtiyarlığına eriştim. Bunun için her zaman Allaha şükrettim, şükredeceğim. Bu hizmet seferberliğinde bundan böyle de CHP çatısı altında sizlerle yol arkadaşlığı edeceğiz.” diyerek sözlerine ekledi. 
Törende yer alan CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı da yaptıkları konuşmalarda; Başkan Ergin ve meclis üyelerinin katılımları nedeniyle örgütün daha da güçlendiğini belirterek, katılımlar nedeniyle mutlu olduklarını dile getirdi. 
 Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Ayvalık katılım töreni
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı