Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Ayvalık 'Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali’ lansmanı gerçekleşti

Ayvalık

Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali’nde Ayvalık, Elçin Sangu, Güven Kıraç, Binnur Kaya, Levent Ülgen, Dolunay Soysert, Nilperi Şahinkaya, Tülin Özen, Serkan Keskin ve İbrahim Selim gibi ünlü isimlere tiyatro oyunlarıyla ev sahipli

Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali’nde Ayvalık, Elçin Sangu, Güven Kıraç, Binnur Kaya, Levent Ülgen, Dolunay Soysert, Nilperi Şahinkaya, Tülin Özen, Serkan Keskin ve İbrahim Selim gibi ünlü isimlere tiyatro oyunlarıyla ev sahipliği yapacak. 
Ayvalık’ta 23 - 24 - 25 - 26 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festivalde ayrıca, Oğuzhan Uğur, Mirkelam, Kalben, Dolu Kadehi Ters Tut konserleri düzenlenecek. 
İstanbul Dasdas’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali'nin tanıtım gecesine, Burcu Kıratlı, Melis İşiten, Mert Fırat, Emre Koç, Damla Karaelmas, Defne Şener Günay, Hivda Zizan Alp, Özgür Çoban, Ahmet Sami Özbudak, Emrah Eren, Cem Cücenoğlu, İrem Arslan, Semaver Kumpanya gibi ünlü isimler akın etti. Gecede Özgül Bolat & The Brand sahne aldı. 
Birçok ünlü oyuncunun katıldığı lansman gecesinde organizasyon adına konuşan Bersis Yılmaz, 2,5 yıl beklediklerini, Ayvalık için çok direndiklerini, egenin kuzeyinde tiyatro için doğasıyla mimarisiyle eşsiz bir kültür kenti olan Ayvalık'ta bu festivalin ömrünün çok uzun olmasını dilediğini belirtti. 
Ayrıca destek veren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Ayvalık Belediyesi'ne teşekkür eden Bersis Yılmaz, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile son toplantılarındaki "festivali yapabilmek kadar sürekliliği önemlidir" sözünü hatırlattı. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı