Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Ayvalık EMİTT 2023 Fuarı’nda interaktif sistemle tanıtılacak

Ayvalık EMİTT 2023 Fuarı’nda interaktif sistemle tanıtılacak

Ayvalık Belediyesi ve Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı “İSTANBUL EMITT”te bu yıl 8-11 Şubat tarihlerinde Ayvalık Ticaret Odası ve Turizm Geliştirme Birliği (AYTUGEB) ile birlikte 7. Salon 7341 numaralı stantta yer

Ayvalık Belediyesi ve Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı “İSTANBUL EMITT”te bu yıl 8-11 Şubat tarihlerinde Ayvalık Ticaret Odası ve Turizm Geliştirme Birliği (AYTUGEB) ile birlikte 7. Salon 7341 numaralı stantta yerini alıyor. 
Ayvalık’ta tüm paydaşlara çağrı yapan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, işletmelerini tanıtmak isteyen her turizmciyi standa beklediklerini belirterek “Ayvalıklı işletmelerimizin özel desteklerinin de bulunduğu standımızda, daha dijital ve interaktif bir tanıtım yapmayı hedefliyoruz” dedi. 
Köprü ve otoyolların, şehirlerin birbirlerine olan bağlantı ve ulaşım sürelerini oldukça kısalttığına değinen Başkan Ergin, İstanbul 3.5, Bursa 2.5, Balıkesir ve İzmir’den ise 1.5 saatte Ayvalık’a rahatlıkla gelindiğini hatırlattı. 
Endüstriyel peyzaj ile UNESCO koruma planı geçici listesinde yer alan Ayvalık’ın kalıcı listeye geçmesi için girişimlerin aralıksız sürdürüldüğüne değinen Başkan Ergin, Dünya’da zeytin ve zeytinyağının nefasetiyle bilinen Ayvalık’ın her yönüyle tanınması için fuarda geniş bir katılımla yerlerini alacaklarını söyledi. Ergin, Ayvalık Belediyesi’nin doküman, tanıcı kartpostal, harita ve dergi dağıtımının yanı sıra, özel çekimle hazırlanmış gösterimler ile de fuarda ilgi odağı olacağını sözlerine ekledi. 
Bilindiği gibi; EMITT Fuarı’na her yıl ülke pavilyonları, tatil destinasyonları, yaz ve kış turizmi ve outdoor turizmi destinasyonları, oteller ve turist merkezleri, tur operatörleri ve acenteler katılıyor. Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı