Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Ayvalık EMİTT Turizm Fuarı’nda

Ayvalık EMİTT Turizm Fuarı’nda

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından EMITT 25. kez kapılarını açtı.

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından EMITT 25. kez kapılarını açtı. 
İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlayan fuarda dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından turizmin gözde beldelerinin yanı sıra popüler tatil rotaları bir araya geldi. 
Çok sayıda ülkenin de katılım sağladığı fuarın açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı. 
Turizm alanında Kuzey Ege’nin en önemli cazibe merkezlerinden biri olan Ayvalık Belediyesi’nin de yer aldığı fuarda yüzlerce belediye arasında en çok ilgi gören stantlardan biri de Ayvalık oldu. Açılış konuşmaları ile başlayan fuarın ilk gününde Ayvalık standına birçok il ve ilçenin belediye başkanları, gazeteciler, televizyon habercileri ve sektörün içerisinden kurum temsilcileri adeta akın etti. 
EMİTT Fuarı'na katılan Ayvalık Belediyesi’nin yoğun ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, amaçlarının ilçenin turizm gelirlerini 12 aya yaymak olduğunu vurguladı. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Ayvalık EMİTT Turizm Fuarı’
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı