Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

“Ayvalık Yardım Gönüllüleri” gönülleri fethetti

“Ayvalık Yardım Gönüllüleri” gönülleri fethetti

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yaşanan deprem felaketinin ardından İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gece gündüz demeden gönüllü olarak görev üstlenen ve yardım faaliyetlerine katkıda bulunan gençlerle teşekkür buluşmasında bi

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yaşanan deprem felaketinin ardından İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gece gündüz demeden gönüllü olarak görev üstlenen ve yardım faaliyetlerine katkıda bulunan gençlerle teşekkür buluşmasında bir araya geldi. 
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Belediye Tarihi Hizmet Binası’nda gerçekleşen buluşmada gönüllülere hitaben yaptığı konuşmada “Sizler gönülleri fethettiniz. Büyük bir fedakârlık, büyük bir iş birliği gösterdiniz. İnşallah tekrar böyle acılar yaşamayız. Ama sizin varlığınız bize her zaman güç verdi ve vermeye de devam edecek. Her birinize üstün gayretinizden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 
Depremin ardından ilk anlardan itibaren vatandaşların duyarlılığı Ayvalık’ta oluşan yardım selinde, koordinasyondan, gelen malzemelerin ayrılmasına, paketlemeden taşınmasına ve deprem bölgesine ulaştırmak üzere araçlara yüklenmesine kadar tüm koordinasyonun içerisinde olan ve büyük bir özveriyle çalışan gençler yardım toplama alanı İsmet İnönü Kültür Merkezi’ne gelen vatandaşlar tarafından da büyük bir takdir aldı. 
Haber Merkezi
 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı