Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR 2017-2018 SEZONUNU AÇTI

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR 2017-2018 SEZONUNU AÇTI

Başkan Gençer, Ayvalık´ımıza hak ettiği şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz´´

Bölgesel Amatör Lig´de mücadelece edecek olan Ayvalıkgücü Belediyespor yeni sezonu ilk antrenmanını Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumunda yaptı.
Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumundaki ilk antrenmana Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Kulüp Başkanı Güngör Sezer, kulüp yöneticileri, Teknik Direktör Mehmet Yıkılmazdağ, Altyapıdan Sorumlu Cengiz Konan ve 28 futbolcu katıldı. Geçtiğimiz sezon ortasında takıma katılan Dudu Lima ve yeni transfer Jackson de Souza önümüzdeki hafta takıma katılacak.
Daha keyifli maçlara sahne olacağını ve takımın geçtiğimiz yıla oranla daha güçlü olduğunu kaydeden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, kazasız belasız bir sezon geçirmeyi dilediklerini söyledi.
Başkan Gençer,´´ Genç , aktif bir yönetim kadromuz var. Ayvalık heyecanlı, yönetim heyecanlı, takımımız heyecanlı tüm yönetim açılışta beraber. Onların getirdiği sinerji takıma yansıdı ve Ayvalıkgücü eski günlerine dönmek için yola çıktı. İnanıyorum Ayvalık´taki sporseverlere bu yönetim örnek olacak. Hedef tabi ki şampiyonluk. Kulüp Başkanını yönetimini kutluyorum. Alt yapımızdan gençlerimizle birlikte Ayvalık´ımıza hak ettiği şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz ´´dedi.
Kulüp Başkanı Güngör Sezer, konuşmasına O sene, Bu sene diyerek başladı. Sezer,´´ Takımımız bu yıl çok iyi. Bu yıl şampiyon olmak için herkes elinden geleni fazlasıyla yapacak ´´dedi
Kurban kesilmesi ve dualar okunmasının ardından takım antrenmanına geçildi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli