Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ayvalık´ın CHP´li başkanı Gençer, yeniden aday adayı

Ayvalık´ın CHP´li başkanı Gençer, yeniden aday adayı

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, 31 Mart 2019´da yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Ayvalık´ı halktan güç alarak koruduğunu ve korumaya devam edeceğini ifade eden Başkan Gençer, Ayvalık´ta sosyal demokrat belediyeciliğin tüm gereklerini yerine getirdiğini söyledi.
Aday adaylığı başvurusu için CHP Ayvalık İlçe binasına gelen Başkan Gençer, davul zurna ve destekçilerinin coşkulu tezahüratları ile karşılandı.
Sokak girişinde CHP Gençlik Kolu tarafından kırmızı karanfillerle karşılanan ve meşaleler arasından alkışlar eşliğinde parti binasına giren Başkan Gençer, adaylık başvuru dosyasını CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı´ya sundu.
Ayvalık´a sevgiyle hizmet etmek için yola çıktığını, siyasetin en büyük amacının halka hizmet olduğunu ifade eden Gençer, ?4,5 yılı bitirdik 5. yılımıza giriyoruz. Bugün burada gördüğüm arkadaşlarla, 5 yıl önce aday olduğumda yine bu sokaktan beraber yola çıkmıştık. Hiç biri kaybolmamış, üstüne koyarak bugün yine buradayız. Demek ki iyi bir şeyler yaptık ama şimdi ne yaptığımın çok önemi yok. Bir şey yaptık hep beraber onu sizinle paylaşmak istiyorum; Ayvalık Belediye Başkanı olduğum günden belediye meclis üyelerimle beraber çok önemli, Türkiye´nin incisi bir kentin görevini gururla sizden aldık. Bu süre içerisinde özellikle Pateriça´da sit alanları ve zeytin alanlarında denizde ve köylerde maden aramalarında bu arkadaşlarımla ben dimdik durduk. Seçilmiş insanların görevleri belli bir süredir ama o şehirde yaşarlar. İşte biz bu şehirde göreve devam etmesek bile alnımız ak, başımız dik olacak. Yaptığımız en önemli şey buydu. O baronlara biz yenik düşmedik. Dimdik durduk karşılarında. O ahlaksız tekliflerine, zeytin ağacını yok etmelerine, maden aramalarına, her şeye hep birlikte karşılık verdik. Bu gücü önce örgütümüzden ve bize inanan Ayvalıklılardan aldık? dedi.
Ayvalık Belediye Başkanlığına CHP´den 4 aday olduğunu paylaşan Gençer ?Hangi yöntemle yapılacaksa yapılacak. Ben geçen dönem de hiç karışmadım. O zamanlar öyle bir gücüm ve imkanım yoktu. Bilmiyorum sandık mı getirirler, yukarıdan mı seçerler, anket mi yaparlar? Ama geçen dönem ankette çok önde olduğum için aday oldum. Şimdi de anket yapılıyor diyorlar. Ben yönteme karışmıyorum. Bursa´da yapılan genişletilmiş toplantıda, sayın başkanımda oradaydı. Dedim ki; ?İl ve ilçe yönetimi neye karar verirse ben hazırım´ ben halktan korkar mıyım, ben partilimden korkar mıyım ya? Hadi getirin sandık. Niye korkayım? Korkacak olsam bu işlere girer miyim? Allah benden korkuyu aldı sizin desteklerinizle. Allah´tan başka hiç kimseden korkmuyorum. Sizin başınızı yere eğmenizden korkuyorum bunlardan başka hiçbir korkum kalmadı hayatta.? diyerek sözlerine ekledi.
Konuşmasının sonunda tekrar aday adayı olduğunu açıklayan Başkan Gençer, önce eşi Yasemin Gençer´i yanına davet etti ve sokağı dolduran partililer ile vatandaşlara karanfiller atarak, alkışlar eşliğinde söylenen ?İzmir Marşı´na eşlik etti. Haber Merkezi



ERDOĞAN TELCİ
5.12.2018 09:26:08
RAHMİ GENCER AYVALIK İLÇESİNİ MAHVETTİ HİÇ BİR ŞEY YAPMADI.BELKİDE CHP NİN EN BAŞARISIZ BAŞKANI...SON SEÇİMDE KENDİSİNE OY VEREN HDP = PKK LILARLA İYİ GEÇİNMEYE ÇALIŞTI. ÖNEMLİ İNŞAATLAR....YAPILDI

  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli