Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ayvalık`lılar Zafer İçin Koştular

Ayvalık`lılar Zafer İçin Koştular

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yılı kutlama törenleri kapsamında gerçekleştirilen yarışlarda sporcular zafere ulaşmak için ter döktü.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. yılı kutlama törenleri kapsamında gerçekleştirilen yarışlarda sporcular zafere ulaşmak için ter döktü.
Ayvalık Kaymakamlığı, Ayvalık Belediyesi, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ve Ayvalık Atletizm Kulübü tarafından bu yıl ilk kez “Büyük Zafer Koşusu" düzenlendi.
Cunda adasında gerçekleştirilen koşuda minikler, yıldızlar, gençler, büyükler ve masterler yarıştı. Büyük Zafer Koşusuna toplam 65 sporcu katıldı.
Ayvalık Kaymakamı Naif Yavuz, Belediye Başkanı Rahmi Gençer, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Kemal Gümüştekin, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Cintımar, Gençlik Hizmetleri ile Spor İlçe Müdürü M. Cem Hamzaoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yusuf Aygün, Sahil Güvenlik Komutanlığında görevli Yüzbaşı Yasin Çevik, Kıdemli Başçavuş Murat Demirel, Başçavuş Yunus Dalgıç katıldı.
Yarışmada dereceye girenlere ödülleri 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama törenlerinde Balıkesir Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Ayvalık Garnizon Komutanı Personel Albay Aydın Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve diğer protokol mensuplarınca verildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli