Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ayvalık´ta bahar temizliği

Ayvalık´ta bahar temizliği

Ayvalık Belediyesi baharı temizlik yaparak karşıladı.

Ayvalık Belediyesi baharı temizlik yaparak karşıladı.

Ayvalık Belediyesi, gönüllü kuruluşlar ve Ayvalık Burda Basın Yayın Grubu işbirliğinde, ilçede dip bucak mıntıka temizliği gerçekleştirildi.
TEMA Vakfı Ayvalık Şubesi, Ayvalık Birlik Ortopedik Engelliler Derneği ve Ayvalık Bisikletliler Grubu´nun katıldığı, Cunda Boğaz köprüsündeki çevre temizlig?i etkinliğinde üç kamyon atık toplandı.
Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de, Altınova Mahallesi sahilinde, Ali Çetinkaya ve 150 Evler Mahallesi´nde de 40 personel 10 araç ile mıntıka temizliğine katıldı.
Bahar temizliğine ilişkin açıklama yapan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ?Orman içlerine, deniz kenarlarına, parklara ve yol kenarlarına gelişigüzel atılan çöpleri toplamak için sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapıyoruz. İlkbaharın ilk gününde kentin dört bir yanı dip bucak temizlendi. Gönüllülerin katılımıyla temizliğe girişen ekipler gün boyu devam eden çalışmanın ardından ellerinin değdiği, gözlerinin gördüğü her yeri pırıl pırıl yaptılar. Ekiplerimiz ayrıca, tabiat parkında, adalarda ve drenaj kanallarında temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.? dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Ayvalık bahar temizliği
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli